VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Gezocht: Student Festival Crew
Gezocht: Student Festival Crew Festival
deel dit artikel

Elk jaar doet de festivalploeg een beroep op studenten of net afgestudeerden die vrijwillig meedraaien achter de schermen van het festival. 

Deze studenten worden voor uiteenlopende taken ingeschakeld: onthaal van journalisten, professionelen, genodigden of publiek, coördinatie van de publieksprijsvrijwilligers, ondersteuning op de gastendienst, permanentie van de infobalies, grafische opdrachten, begeleiding van interviews, assistentie van de office manager, administratieve hulp, etc. Zo krijg je een unieke kijk achter de schermen, krijg je de kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken met professionelen uit de filmsector.

Als student festivalcrew ben je het visitekaartje en een aanspreekpunt voor het publiek. Daarom moet je minimaal 18 jaar oud zijn, hogere studies volgen of net afgestudeerd zijn, goed Nederlands, Engels en/of Frans spreken en representatief overkomen.

We verwachten dat je het hele festival (12 dagen) en de vier weken voordien beschikbaar bent. Hou rekening met avond- en weekendwerk.

Wat mag jij van ons verwachten? 
Omdat het festival natuurlijk niet zonder de steun van de student festivalcrew kan draaien, doen wij op onze beurt ook ons uiterste best om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Films kijken is voor jou (wanneer je niet aan het werk bent) dan ook gratis!

Tijdens je shifts kom je niets te kort, want wij zorgen voor catering tijdens het festival en je ontvangt drankbonnetjes voor in het festivalcafé. Je ontvangt een vrijwilligerscontract (onbezoldigd) en bent verzekerd. Je zorgt zelf voor een eventuele verblijfplaats in Gent tijdens het festival. Eventuele reiskosten worden niet door het festival vergoed.

Periode SFC: rond 7 september tot en met eind oktober 2015

Contact
Wie zich kandidaat wil stellen voor deze openstaande functie, kan dat doen door zijn of haar CV door te mailen naar maureen@filmfestival.be

Online communicatie door Lavagraphics