World soundtrack awards
'Four' vanavond een laatste keer in KASKcinema
'Four' vanavond een laatste keer in KASKcinema One Shot Cinema
deel dit artikel

Vanavond wordt 'Four' van Joshua Sanchez een laatste keer vertoond in One Shot Cinema van KASKcinema en Film Fest Gent. De vertoning wordt voorafgegaan door de kortfilm 'Get Ripped' van Leonardo Van Dijl.

'Four' is een Amerikaanse film die enkele hete hangijzers uit de Verenigde Staten aansnijdt, zoals homoseksualiteit, racisme en aids. Bovenal is de film een reflectie op vrijheid en intimiteit. Gedurende de nacht van the 4th of July volgen we een vader, die een stiekeme date heeft met een jongeman, en zijn dochter, aanpappend met een basketbalspeler. Na hun seksuele ontmoeting, wanneer het vuurwerk voor Independence Day wordt afgeschoten, lijken ze echter eenzamer dan tevoren. Met de camera dicht op zijn vier hoofdpersonages gedrukt, heeft regisseur Joshua Sanchez een emotionele en sterk vertolkte film gemaakt die de goedkope sentimentaliteit mijdt.

"The performance by Mr. Pierce (“The Wire,” “Treme”) is a courageous, bravura feat of acting that allows the character to express his full, complex humanity." (NY Times)

Ook regisseur Joshua Sanchez, wil graag dat je komt kijken! 

tickets: €5 (standaard) / €3 (reductie)

Volgende maand kan u in One Shot Cinema, naar het Argentijnse 'La Princesa de Francia' van Matias Pineiro gaan kijken.

KASKcinema i.s.m. Film Fest Gent
Godshuizenlaan 4, 9000 Gent, €5 (standaard) /€3 (reductie)

'Four' vanavond een laatste keer in KASKcinema

Foto's

Film Fest Gent
Online communicatie door Lavagraphics