VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Final call: stem nu op jouw favoriete originele score in de WSA Public Choice Award 2016
Final call: stem nu op jouw favoriete originele score in de WSA Public Choice Award 2016 Festival
deel dit artikel

Op de 16e editie van de World Soundtrack Awards op 19 oktober wordt de winnaar van de Public Choice Award bekend gemaakt, en het is aan jou om je favoriet te selecteren. 

Je kan je stem uitbrengen op jouw favoriete originele score van de afgelopen 12 maanden (elke feature film tussen 1 juli 2015 en 30 juni 2016 komt in aanmerking) en zo kans maken op één van de 10 #WSAwards surprise goodiebags!

 

Voor het eerst zijn de genomineerden voor de Public Choice geselecteerd door leden van de International Film Music Critics Association (IFMCA), een organisatie van journalisten die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in originele film- televisie- en game muziek. Sinds haar oprichting in 2004 sloten meer dan 65 leden uit landen als Australië, België, Canada, Chili, Roemenië en V.S zich aan bij IFMCA. Staat je favoriete score niet in de lijst? Je kan deze zelf nog toevoegen via de link onderaan op de stem-pagina.

Stemmen kan tot 9 september, waarna de top 5 uitgenodigd wordt om het World Soundtrack Awards Gala op 19 oktober in Capitole Gent bij te wonen. Het stem-proces wordt gemonitord door PwC.

Klik hier om je stem uit te brengen op jouw favoriete originele score van het afgelopen jaar!

Gerelateerd: World Soundtrack Awards

Film Fest Gent -

De World Soundtrack Awards, 's werelds belangrijkste internationale filmmuziekprijzen, worden sinds 2001 jaarlijks uitgereikt op het World Soundtrack Awards Gala & Concert tijdens Film Fest Gent. Gevestigde namen…

Lees meer  

Online communicatie door Lavagraphics