World soundtrack awards
 
Film Fest Gent zoekt enthousiaste Gentse handelaars
Film Fest Gent zoekt enthousiaste Gentse handelaars Festival
deel dit artikel

Voor het tweede jaar op rij zoekt Film Fest Gent in samenwerking met Puur Gent, Unizo Oost-Vlaanderen en Horeca Oost-Vlaanderen naar Gentse handelaars, die de filmfestivalbeleving willen vertalen naar hun handelszaak. 

Van 9 tot 19 oktober rollen we voor de 45ste keer de rode loper uit voor ons filmfestival met een bijzondere focus op filmmuziek. Een van de speerpunten van deze editie is een uniek filmmuziekconcert met muziek uit films die zich in de ruimte afspelen naar aanleiding van de 50ste verjaardag van '2001: A Space Odyssey' van Stanley Kubrick.

Uit onze bezoekersenquête blijkt dat 66,5% van de bezoekers van ons filmfestival een bezoek brengen aan een Gentse horeca- of handelszaak. Daarom willen we samen met PUUR GENT de Gentse handelaars meer betrekken bij ons festival.

Werk een tof concept uit en maak kans om een Film Fest Hot Spot te worden. Denk maar aan een kledingetalage met filmkostuums, favoriete gerechten van Hollywoodsterren op uw menukaart, een red carpetin uw zaak of bekende filmmuziek op de achtergrond. Er zijn talloze mogelijkheden maar wij zijn op zoek naar de origineelste totaalconcepten die in het teken staan van Film Fest Gent!

Uit alle inschrijvingen worden 10 winnaars gekozen. Deze worden een Film Fest Hot Spot en komen op onze exclusieve Film Fest Gent stadskaart te staan. Deze hotspotkaart zal op de website van het filmfestival te vinden zijn, wordt verdeeld op alle festivallocaties, zit in de goodiebags voor festivalgasten en wordt nog eens via de nieuwsbrief van het filmfestival verstuurd. De Film Fest Gent stadskaart zal ook te vinden zijn bij alle deelnemende handelaars en de dienst Toerisme van de Stad.

Daarnaast maak je ook kans op tickets voor het festival, om uit te delen aan uw klanten. Alle deelnemers van deze wedstrijd ontvangen een exclusief Film Fest promopakket en krijgen een vermelding op onze site.

Doe mee met jouw handelszaak of deel de oproep met jouw stamcafé of jouw favoriete kledingwinkel. Je kan hier inschrijven tot en met 20 augustus. 

Online communicatie door Wisefools