VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
FFGent nodigt je uit voor avant-première Moonlight!
FFGent nodigt je uit voor avant-première Moonlight! Filmnieuws
deel dit artikel

Film Fest Gent heeft het plezier je uit te nodigen voor de avant-premiere van Moonlight, winnaar Golden Globes Best Drama én door velen getipt als Oscar-favoriet. Lees hieronder hoe jij erbij kan zijn!  
 

De tweede langspeelfim van schrijver-regisseur Barry Jenkins volgt de jonge protagonist van kindertijd tot volwassen man, terwijl hij navigeert tussen de gevaren van drugs en geweld in zijn achtergestelde woonomgeving in Florida, én de complexe liefde voor zijn beste vriend. 

‘Barry Jenkins’ magical, majestic ‘Moonlight’ is a stunning portrait of young, black gay life.’ - Kenneth Turan in de ‘Los Angeles Times.'

De film komt op 1 februari in de Belgische bioscopen, maar met dank aan distributeur KFD en Kinepolis Gent kunnen we je op 31 januari al laten genieten van dit ingetogen meesterwerk. De film wordt ingeleid door Patrick Duynslaegher, artistiek directeur Film Fest Gent.  

Erbij zijn? Beantwoord de vraag en laat hieronder je gegevens achter. De eerste 100 inschrijvingen ontvangen een duo-ticket voor de avant-première op 31 januari om 20:00 uur in Kinepolis Gent.

-Update: reageren is niet meer mogelijk

FFGent nodigt je uit voor avant-première Moonlight!
Online communicatie door Lavagraphics