World soundtrack awards
 
FFG On Demand tip: 'I am Love'
FFG On Demand tip: 'I am Love' FFG On Demand
deel dit artikel

Je hoeft niet langer te hunkeren naar oktober, beleef Film Fest Gent vanaf nu het hele jaar door in je eigen living! Vorige maand lanceerden we immers FFG On Demand, een video on demand-service waarbij we elke maand een selectie films samenstellen die je gewoon kan bekijken via onze website. Poepsimpel en perfect voor koude winteravonden. 

Omdat we hier nog niet echt afscheid hebben kunnen nemen van het afgelopen Film Fest Gent, vertoeven we nog even in Italiaanse sferen: onze eerste FFG On Demand tip is 'Io sono l'amore' ('I am Love'). Tilda Swinton? Check! Een onstuimige liefdesrelatie? Check! De regisseur van festivalfavoriet 'Call Me By Your Name'? Check! Er is geen betere film om onze FFG On Demand mee starten, lijkt ons.

Ontdek hier waarom onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher vindt dat je deze film moet zien. 

 

Mag het ook wat minder Italiaans zijn? Dan hebben wij voor jou prachtfilms als 'La La Land', 'A Single Man', 'Amour' en nog zoveel meer. Check het volledige aanbod.

FFG On Demand

Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposant Milanees landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren. Kleinzoon Eduardo stelt verloofde Eva voor aan de familie en zijn zus Elisabetta presenteert een schilderij aan haar grootvader. Ineens staat de vreemdeling op de stoep die de voorheen onverslaanbare Eduardo van zijn titel beroofde in een race. En wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekendmaakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de familie scheurtjes te vertonen.

Io sono l'amore

Online communicatie door Wisefools