World soundtrack awards
Festivalfan? Word Film Fest Friend!
Festivalfan? Word Film Fest Friend! Festival
deel dit artikel

Je liefde voor Film Fest Gent betuigen? Word Film Fest Friend. Met je bijdrage ondersteun je de werking en het toekomst van het festival, maar de vriendschap is geheel wederzijds. Al met een bijdrage van €40 ben je een Friend en verwent het festival je met heel wat exclusieve voordelen. Nog meer filmhonger? Voor €350 word je Golden Friend, en ontvang je een pas waarmee je ongelimiteerd (!) naar de film kan. 

Zo krijgen Film Fest Friends als allereerste het festivalprogramma in hun mailbox en kunnen zij tickets reserveren met het speciale Friends kortingstarief. Bovendien kunnen de Friends gedurende het jaar met hun lidkaart GRATIS naar alle One Shot Cinema voorstellingen in KASKcinema.

Een Friend met een gouden randje, die noemen we GOLDEN FRIEND. Naast de standaard voordelen ontvang je een invite voor de officiële openingsavond op 11 oktober, de slotavond op 21 oktober én daarbovenop een accreditatiepas, die vrij toegang geeft tot alle publieke voorstellingen maar ook de press- en industry screenings. Alle voordelen op een rijtje vind je hier.


Word Film Fest Friend (€40)

Word Golden Friend (€350)

Word Golden Friend als koppel (€630)

Online communicatie door Lavagraphics