World soundtrack awards
Ciné-Privé: Gents filmfestival op locatie
Ciné-Privé: Gents filmfestival op locatie FFG Tipt
deel dit artikel
Ciné Privé 2017

Ciné Privé 2017 staat voor je deur: het rondtrekkend filmfestival dat je op verrassende en uitzonderlijke locaties in Gent kennis laat maken met film in al zijn facetten. Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 maart strijkt het festival voor haar feestelijke 10e editie neer in de wijk Malem. Ook dit jaar heeft FFGent de selectie van de kortfilms voor het programma op 17 en 18 maart voor zijn rekening genomen!

Op donderdag 16 maart kun je genieten een ontdekkingsparcours vol kortfilms in de huiskamers van Malem, georganiseerd door Jigsaw Puzzle. The Jigsaw Puzzle is een nieuw Gents kortfilmevenement dat de toeschouwer op verschillende geheime/onverwachte plekken in contact brengt met het genre en de makers van de kortfilms.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart brengt Ciné Privé een selectie van kortfilms en animatiefilms in de Circuskerk van Malem. Uit een grote hoeveelheid inzendingen selecteerde Film Fest Gent en Gentse illustratrice en animatrice Britt Raes ('Catherine') de twintig beste korte parels.

Het festival organiseert op 18 maart ook een aantal gratis consulting sessies voor filmprofessionals, filmstudenten, creatievelingen op zoek naar advies of het uitbreiden van hun netwerk. Via deze link kan je je vanaf 3 maart inschrijven voor een gratis 1-op-1 consult van 15 minuten met experts uit de filmwereld.

Ciné Privé
16-18 maart
Aanvang filmprogramma: 20u00
Circuskerk Malem, Oud-Strijderslaan 1B

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Ciné Privé.

Online communicatie door Lavagraphics