World soundtrack awards
Ciné Privé 2016 i.s.m. Film Fest Gent
Ciné Privé 2016 i.s.m. Film Fest Gent Filmnieuws
deel dit artikel
CinePrive 2016

Ciné Privé is een rondtrekkend filmfestival dat je op verrassende en uitzonderlijke locaties kennis laat maken met kort- en langspeelfilms, documentaires en animatiefilms. Voor deze editie selecteerde Film Fest Gent een bijzondere compilatie aan kortfilms en documentaires, waaronder de drie winnaars van de kortfilm competitie van 2015. 
 

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 maart staat de 9e editie van Ciné Privé in het teken van aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Met op donderdag en vrijdag kortfilms en documentaire, speciaal geselecteerd door Film Fest Gent. Programmeur Wim De Witte: "We zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan dit platform voor talentvolle, jonge filmmakers, dat zich specifiek inzet voor lokaal talent. Ik zie er naar uit de films te zien in de bijzondere omgeving van de Circuskerk en hoop dat we voor komende edities deze samenwerking kunnen voortzetten."

Je ziet ook een selectie van de beste animatiefilms van het afgelopen jaar volgens BLIK en op zaterdag 5 maart kijk je nog eens naar het filmdebuut ‘Café Derby’ van Lenny Van Wesemael op groot scherm, in het bijzijn van de cast.

Tickets en info vind je op www.cineprive.be

Ciné Privé
3-5 maart
Aanvang filmprogramma: 20u00
Circuskerk Malem, Oud-Strijderslaan 1B

 

Ciné Privé 2016 i.s.m. Film Fest Gent
Online communicatie door Lavagraphics