World soundtrack awards
'Cannibal' vanavond in KASKcinema
'Cannibal' vanavond in KASKcinema One Shot Cinema
deel dit artikel

Vanavond woensdag 29 oktober wordt 'Cannibal' ('Caníbal') voor de laatste keer vertoond in One Shot Cinema van KASKcinema en Film Fest Gent. De vertoning van 'Cannibal' wordt voorafgegaan door de kortfilm 'Get Ripped' van Leonardo Van Dijl.

'Cannibal' is een Spaanse thriller die in 2013 in de officiële competitie van het prestigieuze Filmfestival van Toronto zat. De film draait rond Carlos, een gerenommeerde kleermaker uit Granada die zich ‘s nachts ontpopt als kille moordenaar. Wanneer hij de jonge en aantrekkelijke Nina ontmoet, ontdekt hij echter niet ongevoelig te zijn voor de liefde. 'Cannibal' is een sfeervol, duister liefdesverhaal met een fantastische vertolking van Almodóvar-acteur Antonio de la Torre.

In de kortfilm 'Get Ripped' slijt de twintigjarige Niko zijn dagen in de fitness, waar zijn wilskracht al snel wordt opgemerkt door een van de personal trainers. Hoewel de twee elkaar dagelijks zien, is er tussen hen schijnbaar geen contact. Hoe meer vooruitgang Niko maakt, hoe meer de twee verstrikt raken in een machtsspel.

De screening gaat door op woensdag 29 oktober om 20:30
KASKcinema i.s.m. Film Fest Gent
Godshuizenlaan 4, 9000 Gent, €5 (standaard) /€3 (reductie)

 

'Cannibal' vanavond in KASKcinema
Online communicatie door Lavagraphics