VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Call for directors: FollowGent wants you!
Call for directors: FollowGent wants you!
deel dit artikel

Begin dit jaar verstuurde FFGent de oproep van FollowGent om een script in te sturen voor de vierde editie van dit bijzondere script-to-screen project. Uit de ingezonden scenario's is een long list gemaakt die samen het verhaal van de experimentele langspeelfilm gaan vormen. FollowGent zoekt nu regisseurs die een segment ervan voor hun rekening willen nemen. De lange film wordt vertoond op Film Fest Gent 2016, dus pas afgestudeerde dramaregisseurs en pub regisseurs die graag wat fictie willen regisseren, waar wachten jullie nog op? 

FollowGent is druk bezig om alle scenario's in één groot verhaal te krijgen zonder de zelfstandigheid van het kortverhaal erg aan te tasten. Het is vitaal om in dit stadium al de mogelijke regisseurs te betrekken zodat iedereen op dezelfde lijn zit. Iedere segment/kortfilm krijgt zijn eigen regisseur, zoals in Paris, je t'aime.

Heb je in juli en augustus een week vrij, heb je goesting om mee in dit project te stappen en is de opnamelocatie Gent, Belgium jou niet onbekend? Stuur je cv en portfolio naar followgent@gmail.com en je ontvangt meer informatie terug, incl. een link naar de scenario's. De lange film wordt op de 43e editie van Film Fest Gent vertoond.

Meer info:
Twitter: @gentfollow
FB: facebook.com/followgent
Email: followgent@gmail.com

Online communicatie door Lavagraphics