VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Bring a friend to Film Fest Gent: rittenkaart voor FFGent 2016 nu al te koop!
Bring a friend to Film Fest Gent: rittenkaart voor FFGent 2016 nu al te koop! Festival
deel dit artikel

Filmveelvraten opgelet! Tijdens Ciné Baudelo (15 > 24 juli) maak je elke avond kans op een 5 Rittenkaart voor Film Fest Gent 2016! Wat moet je doen? Simpel: ga tijdens een van de films in Baudelopark met je vrienden op de foto, tag #FFGent op Instagram of Twitter (@FilmFestGent) en wie weet behoor jij tot de gelukkigen! 

 

Wat is een rittenkaart?
Ben je van plan de deuren van de verschillende bioscoopzalen plat te lopen tijdens het festival? Of neem je graag je vrienden mee naar jouw favoriete festivalfilm? Dan is een rittenkaart wat voor jou. 

Voor een rittenkaart betaal je éénmalig €40 euro (5 rittenkaart) of €70 (10 rittenkaart) om vervolgens tegen gereduceerd tarief tickets te kopen uit het filmprogramma, totdat je krediet is opgebruikt. Omdat de rittenkaart niet gepersonaliseerd is, kan je hem ook delen met je vrienden of familie. Bovendien zijn de rittenkaarten ook geldig voor avondvertoningen, waarvoor normaal een hoger tarief geldt!

Na aankoop van de kaart ontvang je een PDF per mail met een unieke code die als betaalmiddel dient bij de aankoop van de door jou gekozen films. De rittenkaart kan niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of andere speciale evenementen.

Koop nu al een 5 rittenkaart van €40 of een 10 rittenkaart van €70!

Bring a friend to Film Fest Gent: rittenkaart voor FFGent 2016 nu al te koop!
Online communicatie door Lavagraphics