VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Bring a friend to Film Fest Gent: koop nu je rittenkaart en win tickets voor de opening van FFGent!
Bring a friend to Film Fest Gent: koop nu je rittenkaart en win tickets voor de opening van FFGent! Festival
deel dit artikel

Ben je van plan de deuren van de verschillende bioscoopzalen plat te lopen tijdens het festival? En neem je graag je vrienden mee naar jouw favoriete festivalfilm? Dan is een rittenkaart wat voor jou. De 5- en 10 rittenkaarten van Film Fest Gent zijn nu al te koop!

Koop je je rittenkaart voor 15 september 2016, dan maak je ook nog eens kans op een duo-VIPticket voor de officiële opening van Film Fest Gent op 11 oktober!
 

Wat is een rittenkaart?
Voor een rittenkaart betaal je de ongewijzigde prijs van €40 (5 rittenkaart) of €70 (10 rittenkaart) om vervolgens tegen laag tarief tickets aan te schaffen uit het filmprogramma, totdat je krediet is opgebruikt.

Omdat de rittenkaart niet gepersonaliseerd is, kan je hem ook delen met je vrienden of familie. Bovendien zijn de rittenkaarten ook geldig voor avondvertoningen na 18:00 uur, waarvoor normaal een hoger tarief geldt.

Na aankoop van de kaart ontvang je een PDF per mail met een unieke code die als betaalmiddel dient bij de aankoop van de door jou gekozen films. De rittenkaart kan niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of andere speciale evenementen.

En haal die cocktailjurk/smoking maar uit de kast, want als je je rittenkaart voor 15 september koopt, maak je ook nog eens kans op een duoticket voor de officiële opening van Film Fest Gent op 11 oktober. 

Koop hier voor 15 september je 5 rittenkaart van €40 of je 10 rittenkaart van €70 en maak kans op een duo-VIPticket voor de officiële opening!

Online communicatie door Lavagraphics