World soundtrack awards
Ben jij klaar voor Film Fest Gent 2017?
Ben jij klaar voor Film Fest Gent 2017? Festival
deel dit artikel

De 44e editie van het mooiste filmfestival ter wereld komt steeds dichterbij. Wil je geen moment van het festival missen? Hier vind je de laatste praktische nieuwtjes voor een optimale Film Fest Gent-voorbereiding!

1. Films kiezen

Hou je agenda klaar: het volledige Film Fest Gent programma wordt bekend gemaakt op 21 september. Op deze ware Film Fest Gent Feestdag start ook de ticketverkoop. Wil je het programma toch graag vroeger in je mailbox? Dan kan je steeds Film Fest Friend worden, overigens met nog tal van andere voordelen.
 

2. Tickets kopen

2017 is een glorieus jaar voor Film Fest Gent: vanaf heden werken we met e-tickets! Als je online een ticket koopt, wordt dat ticket rechtstreeks in je mailbox gekatapulteerd. Je hoeft dus geen vouchers meer in te wisselen, je e-ticket wordt gescand aan de filmzaal. 
 

3. Wees op de hoogte

Last-minute veranderingen in de programmatie zijn onvermijdelijk, maar we houden je op de hoogte! Voeg het nummer +32 470 46 18 11 toe aan je WhatsApp-contactenlijst en stuur "Film Fest On". Afmelden kan met het bericht "Film Fest Off". 
 

4. Trailertijd

Het volledige programma wordt op 21 september bekend gemaakt, maar de geselecteerde films voor de officiële internationale competitie werden wel al bekend gemaakt. De trailers kan je bekijken op ons YouTube-kanaal

Online communicatie door Lavagraphics