VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Barco @ Film Fest Gent
Barco @ Film Fest Gent Festival
deel dit artikel

Al meer dan 20 jaar is Barco als visualisatie partner een belangrijke sponsor van Film Fest Gent. Ter gelegenheid van de 41e editie sprak onze festivalreporter met programmator Wim de Witte en Wim Buyens, Vice President van de entertainment divisie van Barco, over de trouwe samenwerking. Bekijk hier het filmpje.

Elke zaal van het Kinepolis-bioscoopcomplex in Gent, tevens het hart tijdens het festival, bevat digitale cinema projectoren van Barco. Speciaal voor het filmfestival, levert Barco ook extra projectoren op andere tijdelijke locaties waar exclusieve vertoningen gehouden worden. We gebruiken ook Barco projectoren voor onze concerten, waar we dus muziek in combinatie met projectie van filmbeelden in perfecte kwaliteit kunnen garanderen.

Voor Barco is het sponsoren van het filmfestival ook een manier om haar nieuwste technologie te presenteren en zich te profileren als een technologische leider in de wereld van de digitale cinema aan organisatoren, vakpers en de bezoekers. Maar ook leveranciers en partners van Barco worden elk jaar getrakteerd op een exclusieve VIP-avond tijdens Film Fest Gent. 

Barco @ Film Fest Gent
Online communicatie door Lavagraphics