VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
18/10: De Agenda
18/10: De Agenda
deel dit artikel

Oscarwaardig tennis in Battle of the Sexes, topreeksen van Belgische makelij en een bezoek van Felix Kubin aan Vooruit, donderdag heeft het allemaal. Neem je smartphone erbij of ga op zoek naar een balpen, want deze events van morgen verdienen nog een plaatsje in je agenda!

We starten de dag opnieuw om 9:30 voor een boeiende UGent Ochtendsessie rond 'Battle of the Sexes', een film over de legendarische tennismatch tussen Billie Jean King en Bobby Riggs. Prof. Piet Bracke belicht achteraf de film vanuit een genderperspectief.

Nood aan goeie series te midden alle filmgekte? Mis onze Serial Day in Kinepolis niet, waar de makers van ‘Tabula Rasa’ en andere showrunners je een blik achter de schermen gunnen. Culture Club heeft dan weer het fenomeen digital storytelling onderzocht aan de hand van Instagram stories. Onder andere Sahim Omar Kalifa en Lenny Van Wesemael tonen hun creaties.

Wie de componisten wil ontmoeten die naar Gent zijn afgezakt voor de World Soundtrack Awards, moet om 11:00 naar Vooruit afzakken voor de WSA Q&A + Meet&Greet. Na een gesprek met Patrick Duynslaegher is er tijd voor handtekeningen en foto’s met de fans.

Music, Maestro! ’s Avonds is er niet enkel het uitverkochte Symphonic Jazz Concert, maar ook Felix Kubin, de Duitse muzikant-componist die in Vooruit een live soundtrack bij vintage kortfilms en fascinerende propagandafilms komt spelen. Na het concert draait Kubin samen met Hiele en Nosedrip op de afterparty in NEST.

Tot slot willen we je uitnodigen voor de Q&A’s die we morgen gepland hebben.  Bij de vertoningen van ‘1945’, ‘The Butcher, The Whore and the One-Eyed Man’, ‘Ta peau si lisse’, ‘A Ciambra’ en ‘La nuit oú j’ai nagé’ verwelkomen we de regisseurs voor een vragenrondje na de film.
 

DE AGENDA

Morgen (19/10)

UGent Ochtendsessie: Battle of the Sexes - 9:30 - Kinepolis

Serial Day - 9:00-16:00 - Kinepolis

WSA Q&A + Meet&Greet - 11:00 - Vooruit

Felix Kubin Plays 'Takt der Arbeid' - 20:00 - Vooruit

Afterparty met DJ sets by Kubin, Nosedrip, Hiele - 22:30 - NEST

1945 - 14:30 - Kinepolis

The Butcher, The Whore and the One-Eyed Man - 14:30 - Kinepolis

Ta peau si lisse - 14:30 - SPHINX

A Ciambra - 20:00 - Kinepolis

La nuit oú j’ai nagé - 20:00 - Kinepolis

Online communicatie door Lavagraphics