World soundtrack awards
 
11/10: De Agenda
11/10: De Agenda Festival
deel dit artikel

Neem je smartphone erbij of ga snel nog even op zoek naar een balpen voor je papieren agenda, want deze events morgen verdienen nog een plaatsje! 

De eerste echte festivaldag kan je vanavond afsluiten met een uniek filmconcert van STUFF. in Vooruit. De meest avontuurlijke jazzgroep van het moment gaat er aan de slag met de iconische filmscores die componist Howard Shore schreef voor de body horror-meesterwerken van David Cronenberg.

Dag twee vangt aan met hoog bezoek: in Kinepolis verwachten we morgen meer dan 1200 kinderen uit het lager en secundair onderwijs. Voor hen organiseerden we drie bijzondere schoolvoorstellingen van ‘Earth: een onvergetelijke dag’, ‘Buurtspion’ en ‘Rikkie de ooievaar’.

In de namiddag is het tijd voor de eerste Plus Parcours-voorstelling, ‘Norman’, met na afloop een heerlijke illy koffie en een smakelijk gebakje aangeboden door Barco.

Voor mensen met brandende vragen voor de regisseurs achter het meeslepende drama ‘Blue Silence’ of de grimmige rockfilm ‘England is Mine’, raden we de aansluitende Q&A sessies met Bülent Öztürk en Mark Gill aan.

Tot slot kan je ’s avonds naar de Belgische première van ‘The Square’ gaan kijken in aanwezigheid van regisseur Ruben Östlund. De man komt ook op de middag al uitgebreid aan het woord tijdens de Daily Talkies, onze filmtalkshow die gratis te volgen is in het Krookcafé.

 

DE AGENDA

Vanavond (11/10)

STUFF. Plays Howard Shore – 20:00 – Vooruit
 

Morgen (12/10)

Daily Talkies met Ruben Östlund – 12:30 – Krookcafé
Norman – 14:30 – Kinepolis
Blue Silence – 14:30 – Kinepolis
The Square – 19:45 – Kinepolis
England is Mine – 22:30 – Kinepolis

 

Online communicatie door Wisefools