World soundtrack awards
 
WSA Industry Days
WSA Industry Days
Deel dit project

Ontdek het aangepaste filmmuziekprogramma op Film Fest Gent

Elk jaar organiseert Film Fest Gent de WSA Industry Days: het netwerkevenement bij uitstek voor zowel jonge professionals als gevestigde namen in de filmmuziekindustrie om er bij te leren, te debatteren en uiteraard te netwerken.

 

Door de evoluerende coronapandemie zijn we genoodzaakt onze WSA Industry Days aan te passen. Het programma brengt elk jaar een internationaal publiek van filmmuziekprofessionals en fans samen. Om die reden hebben we besloten om niet langer door te gaan met een live programma. We hebben ervoor gekozen om door te gaan met een beperkt online programma, terwijl ook enkele evenementen worden verplaatst naar volgend jaar. Er zal contact worden opgenomen met de tickethouders voor een terugbetaling.

Gelukkig zijn er nog steeds de World Soundtrack Awards, gratis online gelivestreamd op 24 oktober om 20:00. Overal ter wereld, van achter je laptop, smartphone of tablet, zal je de awardceremonie en het concert kunnen volgen.

Check onze website and volg ons Vimeo en Youtube kanaal om niks te missen van de exclusieve online content, die zal verschijnen vanaf zaterdag 24 oktober. 

20th World Soundtrack Awards - zaterdag 24 October

Klaar voor het grootste online filmmuziekevent van het jaar? Op 24 oktober om 20:00 vieren de World Soundtrack Awards hun twintigste verjaardag met een unieke livestream die wereldwijd te volgen is. Ontdek de winnaars van de felbegeerde filmmuziekprijzen en geniet van een opgenomen concert van Brussels Philharmonic o.l.v. Dirk Brossé.

Masterclass Alexandre Desplat

Exclusief voor de WSA maakt vijfvoudig Film Composer of Year Alexandre Desplat tijd om met Screen International-editor Matt Mueller te praten over zijn vele creatieve samenwerkingen. Leer de ins & outs kennen van Desplats proces en leer van de allerbeste.

Maestro Dirk Brossé in gesprek met WSA-gasten Alexandre Desplat en Gabriel Yared

Voor de speciale aangelegenheid van de twintigste verjaardag van de WSA, spreekt FFG muziekdirecteur Dirk Brossé met eregast Alexandre Desplet en met Lifetime Achievement Award-winnaar Gabriel Yared over hoe zij componeren voor het scherm benaderen, over hun schrijfproces en over hun grootste inspiratiebronnen.

Panel talk on Composer Diversity

Om te discussiëren over het gebrek aan diversiteit in de filmmuziekindustrie heeft de WSA een online panel talk opgenomen. Michael Abels (2019 Discovery of the Year), Lolita Ritmans (2020 WSA nominee for Public Choice) en WSAcademy members Diego Baldenweg met Nora Baldenweg & Lionel Baldenweg en Nainita Desai logden in om online in gesprek te gaan - met moderator Milena Fressmann - over het probleem.

Gerelateerd evenementen

string(10) "moviemusic"
Gearchiveerd

World Soundtrack Awards Industry Day

De World Soundtrack Awards Industry Day is hét jaarlijkse netwerkevent waar zowel jonge als gevestigde internationale film(muziek)professionals samenkomen om te leren, te debatteren en te netwerken. Dit jaar vindt de WSAwards Industry Day plaats op woensdag 17 oktober van 9:00…

Lees meer  

Online communicatie door Wisefools