11 22 okt. '22
Panel Talk WSA Industry Max Richter Evanthia Reboutsika Eleni Karaindrou Dirk Brossé

Panel talks

Het jaarlijkse WSA Industry-programma bevat ook altijd enkele panels. Deze gesprekken brengen de filmmuziekgemeenschap samen om te discussiëren over belangrijke onderwerpen in de wereld van componisten en filmmuziekprofessionals.

Voorbije Panel talks

2021

  • Rights & Royalties in Game Music gemodereerd door Youri Loedts (VAF)
  • Sketching with Music: Clara Sola met componist Ruben De Gheselle en regisseur Nathalie Álvarez Mesén
  • Standing out as an artist in the contemporary film music industry met componisten Emile Mosseri (Minari), Benji Merrison (SAS: Red Notice), Florencia Di Concilio (Calamity, une enfance de Martha Jane Cannary) en Gavin Brivik (Wild Indian).

2020

  • FFG-muziekdirecteur Dirk Brossé ging in gesprek met eregast Alexandre Desplat en met Lifetime Achievement Award-winnaar Gabriel Yared over componeren en de inspiratiebronnen daarvoor.
  • Om het probleem van diversiteit onder componisten aan te kaarten, organiseerde de WSA een online panelgesprek met Michael Abels (Discovery of the Year 2019), Lolita Ritmanis (genomineerd voor WS Public Choice Award in 2020) en WSAcademyleden Diego Baldenweg met Nora Baldenweg & Lionel Baldenweg én Nainita Desai. Het gesprek werd gemodereerd door Milena Fessmann.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.