11 22 okt. '22
zaal vooruit industry groot

WSA Industry Programma

Ruben De Gheselle Natalie Holt Industry WSA
© Michiel Devijver

Film Music Seminar

Het Film Music Seminar is een ideale kans om inzicht te krijgen in de methodiek en de artistieke praktijk van een ervaren professional. Het seminarie wordt georganiseerd in samenwerking met KASK en is gericht op studenten film, (film)muziek en sound design om een beter idee te krijgen van de artistieke samenwerking tussen filmmaker, componisten en/of sound designers.

Composer Talk: Daniel Pemberton
© Johannes De Bruycker

Composer's Talk

Deze talk is een gelegenheid om een belangwekkende componist beter te leren kennen. Tijdens het uitgebreide gesprek gaat het over hun oeuvre en over hoe ze in de industrie staan, als componist, als producent of als persoon.

Nicholas Britell and Barry Jenkins, WSA Industry Days, FFG 2018

Masterclasses

Het jaarlijkse WSA Industry-programma bevat ook altijd enkele masterclasses. Deze gesprekken brengen de filmmuziekgemeenschap samen om te discussiëren over belangrijke onderwerpen in de wereld van componisten en filmmuziekprofessionals.

Panel Talk WSA Industry Max Richter Evanthia Reboutsika Eleni Karaindrou Dirk Brossé
© Johannes De Bruycker

Panel talks

Het jaarlijkse WSA Industry-programma bevat ook altijd enkele panels. Deze gesprekken brengen de filmmuziekgemeenschap samen om te discussiëren over belangrijke onderwerpen in de wereld van componisten en filmmuziekprofessionals.

Evanthia Reboutsika meet & greet wsa industry
© Johannes De Bruycker

Meet & Greet

Op elke editie van Film Fest Gent is er een korte persconferentie en een unieke Meet & Greet met de genodigde eregasten en enkele voor de WSA genomineerde componisten. Het is dé kans om je favoriete filmcomponisten te ontmoeten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.