World soundtrack awards
 Koop een 5- of 10- rittenkaart!
Rittenkaart
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

13 > 24 okt 2020

Samen met je vrienden voordelig naar de film? Of meer film voor jou alleen? Koop een 5- of 10- rittenkaart!

Samen met je vrienden voordelig naar de film? Of meer film voor jou alleen? Koop een 5- of 10- rittenkaart! Rittenkaarten zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gebracht

Ben je van plan de deuren van de verschillende bioscoopzalen plat te lopen tijdens het festival? Wil je het hele gezin op een avondje bioscoop trakteren? Of neem je graag je vrienden mee naar jouw favoriete festivalfilm? Voor alle filmfanaten en trouwe bezoekers van Film Fest Gent zijn er ook dit jaar weer 5- en 10-rittenkaarten te verkrijgen!

Met een 5- of 10-rittenkaart, die respectievelijk € 45 en € 75 kosten, ga je alleen of met vrienden tegen een kortingstarief naar de films van Film Fest Gent: hoe meer films je kijkt, hoe meer korting je krijgt. Je kan dan vervolgens aan een laag tarief tickets aanschaffen uit het filmprogramma, totdat je krediet is opgebruikt.

De rittenkaart is niet persoonsgebonden: je kan dus ook samen met je vrienden of familie op dezelfde kaart naar de film. Bovendien zijn rittenkaarten ook geldig voor avondvertoningen na 18:00 uur, waarvoor normaal een hoger tarief geldt.
 

Om gebruik te maken van je rittenkaart bij het kopen van je tickets, moet je eerst de transactie voor de rittenkaart afronden.
Na aankoop van de kaart ontvang je een PDF per mail met een unieke code die als betaalmiddel dient bij de aankoop van de door jou gekozen films. De rittenkaart kan niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of andere speciale evenementen.

Online communicatie door Lavagraphics