VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
 Koop een 5- of 10- rittenkaart!
Rittenkaart
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

9 > 19 okt 2018

Samen met je vrienden voordelig naar de film? Of meer film voor jou alleen? Koop een 5- of 10- rittenkaart!

Samen met je vrienden voordelig naar de film? Of meer film voor jou alleen? Koop een 5- of 10- rittenkaart! Koop je een rittenkaart voor 1 september? Dan maak je ook nog eens kans op een rondje in ons festivalcafé voor jou en je vrienden!

Ben je van plan de deuren van de verschillende bioscoopzalen plat te lopen tijdens het festival? Wil je het hele gezin op een avondje bioscoop trakteren? Of neem je graag je vrienden mee naar jouw favoriete festivalfilm? Voor alle filmfanaten en trouwe bezoekers van Film Fest Gent zijn er ook dit jaar weer 5- en 10-rittenkaarten te verkrijgen!

Met een 5- of 10-rittenkaart, die respectievelijk € 40 en € 70 kosten, ga je alleen of met vrienden tegen een kortingstarief naar de films van Film Fest Gent: hoe meer films je kijkt, hoe meer korting je krijgt. Je kan dan vervolgens aan een laag tarief tickets aanschaffen uit het filmprogramma, totdat je krediet is opgebruikt.

De rittenkaart is niet persoonsgebonden: je kan dus ook samen met je vrienden of familie op dezelfde kaart naar de film. Bovendien zijn rittenkaarten ook geldig voor avondvertoningen na 18:00 uur, waarvoor normaal een hoger tarief geldt.

Dus, hoe werkt het?

1) Koop je rittenkaart online of aan de kassa
2) Kies je gezelschap en de film(s) die je wil zien
3) Boek je filmtickets online of aan de kassa, totdat je krediet is opgebruikt
4) Veel kijkplezier!

Koop nu een rittenkaart en maak kans op een rondje in het festivalcafé!
Film Fest Gent trakteert! Als je voor 1 september je rittenkaart in huis haalt, maak je automatisch kans op een rondje in ons festivalcafé Cafellini. Dat wordt een smakelijke voor- of nabespreking van de film! Daarbij geldt: een 5-rittenkaart is 5 drankjes, een 10-rittenkaart is 10 drankjes. Winnaars ontvangen bericht in de week van 4 september.

Let op: het bestellen van rittenkaarten en tickets werkt momenteel niet in webbrowser Safari. Gebruik Chrome, Firefox of Internet Explorer.

Om gebruik te maken van je rittenkaart bij het kopen van je tickets, moet je eerst de transactie voor de rittenkaart afronden.

Na aankoop van de kaart ontvang je een PDF per mail met een unieke code die als betaalmiddel dient bij de aankoop van de door jou gekozen films. De rittenkaart kan niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of andere speciale evenementen.

Online communicatie door Lavagraphics