World soundtrack awards
 
 Koop een 5- of 10- rittenkaart!
Rittenkaart
Film Fest Gent
FILM FEST GENT

12 > 23 okt 2021

Samen met je vrienden voordelig naar de film? Of meer film voor jou alleen? Koop een 5- of 10- rittenkaart!

Ben jij een filmfanaat en ben je straks tijdens Film Fest Gent niet uit de zalen weg te slaan? Koop dan nu al jouw 5- of 10-rittenkaart, en krijg er gratis speeltegoed van € 2,50 van EuroMillions bovenop! 

Ben je van plan de deuren van de verschillende bioscoopzalen plat te lopen tijdens het festival? Voor alle filmfanaten en trouwe bezoekers van Film Fest Gent zijn er ook dit jaar weer 5- en 10-rittenkaarten te verkrijgen!

Dit jaar krijg je bij aankoop van een 5- of 10-rittenkaart een speeltegoed van EuroMillions erbovenop. 

Gebruik van de rittenkaart

Met een 5- of 10-rittenkaart, die respectievelijk € 45 en € 75 kosten, ga je alleen of met vrienden tegen een kortingstarief naar de films van Film Fest Gent: hoe meer films je kijkt, hoe meer korting je krijgt. Je kan dan vervolgens aan een laag tarief tickets aanschaffen uit het filmprogramma, totdat je krediet is opgebruikt.

De rittenkaart is niet persoonsgebonden: je kan dus ook samen met je vrienden of familie op dezelfde kaart naar de film. Bovendien zijn rittenkaarten ook geldig voor vertoningen met aanvangsuur tussen 19 en 21 uur, waarvoor normaal een hoger tarief geldt.

Om gebruik te maken van je rittenkaart bij het kopen van je tickets, moet je eerst de transactie voor de rittenkaart afronden.

Na aankoop van de kaart ontvang je een PDF per mail met een unieke code die als betaalmiddel dient bij de aankoop van de door jou gekozen films. De rittenkaart kan niet gebruikt worden voor de openingsfilm, slotfilm of andere speciale evenementen.

Online communicatie door Wisefools