World soundtrack awards
Kies je dag:

Overzicht per dag 2019

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - Light of My Life
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Light of My Life
vr 18 okt 10:00 > 11:59 (119 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - WSAwards Meet & Greet
Talk

WSAwards Meet & Greet
vr 18 okt 10:30 > 12:00 (90 min) @Pillows Grand Hotel Reylof

Quickview Film Fest Gent - The Friend
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Friend
vr 18 okt 12:30 > 14:34 (124 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Vivarium
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Vivarium
vr 18 okt 14:30 > 16:07 (97 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - The Wild Goose Lake
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Wild Goose Lake
vr 18 okt 14:30 > 16:23 (113 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - The Ground Beneath My Feet
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Ground Beneath My Feet
vr 18 okt 14:30 > 16:18 (108 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - System Crasher
Film: Gala Premières en speciale evenementen

System Crasher
vr 18 okt 14:30 > 16:28 (118 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Sorry We Missed You
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Sorry We Missed You
vr 18 okt 14:30 > 16:10 (100 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Making Waves: The Art of Cinematic Sound
Film: Sound and Vision

Making Waves: The Art of Cinematic Sound
vr 18 okt 14:30 > 16:04 (94 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Barbara Rubin and the Exploding NY Underground
Film: Artists on Film

Barbara Rubin and the Exploding NY Underground
vr 18 okt 14:30 > 15:48 (78 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Ana y los lobos
Film: Classics

Ana y los lobos
vr 18 okt 14:30 > 16:10 (100 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - While at War
Film: Focus op Spaanse Cinema

While at War
vr 18 okt 15:00 > 16:47 (107 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Directors Talk: Midge Costin
Talk: Officiële Selectie - Global Cinema

Directors Talk: Midge Costin
vr 18 okt 16:15 > 17:15 (60 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Who Can Kill a Child?
Film: Classics

Who Can Kill a Child?
vr 18 okt 17:00 > 18:52 (112 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Night Has Come
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Night Has Come
vr 18 okt 17:00 > 17:56 (56 min) @Sphinx 2

Quickview Film Fest Gent - Cleo
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Cleo
vr 18 okt 17:00 > 18:50 (110 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Motherless Brooklyn
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Motherless Brooklyn
vr 18 okt 17:15 > 19:39 (144 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - What She Said: The Art of Pauline Kael
Film: Artists on Film

What She Said: The Art of Pauline Kael
vr 18 okt 17:30 > 19:05 (95 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - El mar
Film: Classics

El mar
vr 18 okt 17:30 > 19:17 (107 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - David Crosby: Remember My Name
Film: Sound and Vision

David Crosby: Remember My Name
vr 18 okt 17:30 > 19:05 (95 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Beats
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Beats
vr 18 okt 17:30 > 19:06 (96 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Land of Ashes
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Land of Ashes
vr 18 okt 19:30 > 20:52 (82 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Share
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Share
vr 18 okt 19:30 > 20:57 (87 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - The Mustang
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Mustang
vr 18 okt 19:45 > 21:21 (96 min) @Kinepolis 02

Quickview Film Fest Gent - 19th World Soundtrack Awards Gala & Concert
Concert: Concerten

19th World Soundtrack Awards Gala & Concert
vr 18 okt 20:00 > 23:00 (180 min) @Capitole Gent

Quickview Film Fest Gent - Il traditore
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Il traditore
vr 18 okt 20:00 > 22:15 (135 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - International Shorts - II
Film: International Short Film Competition

International Shorts - II
vr 18 okt 20:00 > 21:25 (85 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story
Film: Sound and Vision

I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story
vr 18 okt 20:00 > 21:33 (93 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - The Souvenir
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Souvenir
vr 18 okt 20:00 > 22:00 (120 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Piranhas
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Piranhas
vr 18 okt 20:00 > 21:45 (105 min) @Kinepolis 09

Quickview Film Fest Gent - Present.Perfect.
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Present.Perfect.
vr 18 okt 20:00 > 22:04 (124 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Western Stars
Film: Sound and Vision

Western Stars
vr 18 okt 20:30 > 21:53 (83 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - CURL (MICA LEVI / COBY SEY / BROTHER MAY) performs 'Mayonnaise, Corn on the Cob and My Car'
Concert: Videodroom

CURL (MICA LEVI / COBY SEY / BROTHER MAY) performs 'Mayonnaise, Corn on the Cob and My Car'
vr 18 okt 20:30 > 22:00 (90 min) @Vooruit Domzaal

Quickview Film Fest Gent - The Great Buster: A Celebration
Film: Artists on Film

The Great Buster: A Celebration
vr 18 okt 21:30 > 23:12 (102 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Echo
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Echo
vr 18 okt 22:00 > 23:19 (79 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - The Whistlers
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Whistlers
vr 18 okt 22:30 > 00:07 (97 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - The Mustang
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Mustang
vr 18 okt 22:30 > 00:06 (96 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Spanish Shorts
Film: Focus op Spaanse Cinema

Spanish Shorts
vr 18 okt 22:30 > 00:05 (95 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Monos
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Monos
vr 18 okt 22:30 > 00:12 (102 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Matador
Film: Classics

Matador
vr 18 okt 22:30 > 00:20 (110 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Atlantique
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Atlantique
vr 18 okt 22:30 > 00:14 (104 min) @Kinepolis 08

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Concert: 19th World Soundtrack Awards Gala & Concert
20:00 > 23:00 (180 min) @Capitole Gent
Film: Barbara Rubin and the Exploding NY Underground
14:30 > 15:48 (78 min) @KASKcinema
Film: What She Said: The Art of Pauline Kael
17:30 > 19:05 (95 min) @KASKcinema
Film: Present.Perfect.
20:00 > 22:04 (124 min) @KASKcinema
Film: Sorry We Missed You
14:30 > 16:10 (100 min) @Kinepolis 01
Film: Cleo
17:00 > 18:50 (110 min) @Kinepolis 01
Film: The Mustang
22:30 > 00:06 (96 min) @Kinepolis 01
Film: The Mustang
19:45 > 21:21 (96 min) @Kinepolis 02
Film: Light of My Life
10:00 > 11:59 (119 min) @Kinepolis 04
Film: The Friend
12:30 > 14:34 (124 min) @Kinepolis 04
Film: While at War
15:00 > 16:47 (107 min) @Kinepolis 04
Film: Motherless Brooklyn
17:15 > 19:39 (144 min) @Kinepolis 04
Film: Il traditore
20:00 > 22:15 (135 min) @Kinepolis 04
Film: Monos
22:30 > 00:12 (102 min) @Kinepolis 04
Film: Making Waves: The Art of Cinematic Sound
14:30 > 16:04 (94 min) @Kinepolis 06
Talk: Directors Talk: Midge Costin
16:15 > 17:15 (60 min) @Kinepolis 06
Film: The Souvenir
20:00 > 22:00 (120 min) @Kinepolis 06
Film: The Whistlers
22:30 > 00:07 (97 min) @Kinepolis 06
Film: The Wild Goose Lake
14:30 > 16:23 (113 min) @Kinepolis 08
Film: Beats
17:30 > 19:06 (96 min) @Kinepolis 08
Film: Atlantique
22:30 > 00:14 (104 min) @Kinepolis 08
Film: Piranhas
20:00 > 21:45 (105 min) @Kinepolis 09
Talk: WSAwards Meet & Greet
10:30 > 12:00 (90 min) @Pillows Grand Hotel Reylof
Film: System Crasher
14:30 > 16:28 (118 min) @Sphinx 1
Film: Share
19:30 > 20:57 (87 min) @Sphinx 1
Film: Echo
22:00 > 23:19 (79 min) @Sphinx 1
Film: Night Has Come
17:00 > 17:56 (56 min) @Sphinx 2
Film: The Ground Beneath My Feet
14:30 > 16:18 (108 min) @Sphinx 3
Film: El mar
17:30 > 19:17 (107 min) @Sphinx 3
Film: I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story
20:00 > 21:33 (93 min) @Sphinx 3
Film: Spanish Shorts
22:30 > 00:05 (95 min) @Sphinx 3
Film: Vivarium
14:30 > 16:07 (97 min) @Studio Skoop 1
Film: Who Can Kill a Child?
17:00 > 18:52 (112 min) @Studio Skoop 1
Film: Land of Ashes
19:30 > 20:52 (82 min) @Studio Skoop 1
Film: The Great Buster: A Celebration
21:30 > 23:12 (102 min) @Studio Skoop 1
Film: Ana y los lobos
14:30 > 16:10 (100 min) @Studio Skoop 2
Film: David Crosby: Remember My Name
17:30 > 19:05 (95 min) @Studio Skoop 2
Film: International Shorts - II
20:00 > 21:25 (85 min) @Studio Skoop 2
Film: Matador
22:30 > 00:20 (110 min) @Studio Skoop 2
Concert: CURL (MICA LEVI / COBY SEY / BROTHER MAY) performs 'Mayonnaise, Corn on the Cob and My Car'
20:30 > 22:00 (90 min) @Vooruit Domzaal
Film: Western Stars
20:30 > 21:53 (83 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communicatie door Lavagraphics