World soundtrack awards

Overzicht per dag 2019

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - Film Music Seminar
Talk

Film Music Seminar
do 17 okt 09:30 > 12:30 (180 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - All Of Us
Film: Gala Premières en speciale evenementen

All Of Us
do 17 okt 10:00 > 11:52 (112 min) @Kinepolis 02

Quickview Film Fest Gent - Judy
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Judy
do 17 okt 10:00 > 11:56 (116 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - The Whistlers
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Whistlers
do 17 okt 14:30 > 16:07 (97 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - The Souvenir
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Souvenir
do 17 okt 14:30 > 16:30 (120 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Present.Perfect.
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Present.Perfect.
do 17 okt 14:30 > 16:34 (124 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Meseta
Film: Focus op Spaanse Cinema

Meseta
do 17 okt 14:30 > 15:59 (89 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Incerta Gloria
Film: Classics

Incerta Gloria
do 17 okt 14:30 > 16:25 (115 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Divino Amor
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Divino Amor
do 17 okt 14:30 > 16:11 (101 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Composer Talk: Hildur Guðnadóttir
Talk

Composer Talk: Hildur Guðnadóttir
do 17 okt 14:30 > 16:00 (90 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Atlantique
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Atlantique
do 17 okt 14:30 > 16:14 (104 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Amazing Grace
Film: Sound and Vision

Amazing Grace
do 17 okt 14:30 > 15:59 (89 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Il traditore
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Il traditore
do 17 okt 16:30 > 18:45 (135 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - All My Loving
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

All My Loving
do 17 okt 16:30 > 18:26 (116 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Mr. Jones
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Mr. Jones
do 17 okt 17:00 > 18:59 (119 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Echo
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Echo
do 17 okt 17:00 > 18:19 (79 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Matador
Film: Classics

Matador
do 17 okt 17:15 > 19:05 (110 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - The Great Buster: A Celebration
Film: Artists on Film

The Great Buster: A Celebration
do 17 okt 17:30 > 19:12 (102 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - The Farewell
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Farewell
do 17 okt 17:30 > 19:08 (98 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Martin Eden
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Martin Eden
do 17 okt 17:30 > 19:35 (125 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - And Then We Danced
Film: Gala Premières en speciale evenementen

And Then We Danced
do 17 okt 17:30 > 19:15 (105 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - David Crosby: Remember My Name
Film: Sound and Vision

David Crosby: Remember My Name
do 17 okt 19:00 > 20:35 (95 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Sons of Denmark
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Sons of Denmark
do 17 okt 19:30 > 21:30 (120 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Motherless Brooklyn
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Motherless Brooklyn
do 17 okt 19:30 > 21:54 (144 min) @Kinepolis 02

Quickview Film Fest Gent - Hollywood Nightmares: Scary Symphonic Scores
Concert: Concerten

Hollywood Nightmares: Scary Symphonic Scores
do 17 okt 19:30 > 21:00 (90 min) @Capitole Gent

Quickview Film Fest Gent - Cleo
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Cleo
do 17 okt 19:45 > 21:35 (110 min) @Kinepolis 03

Quickview Film Fest Gent - The Unknown Saint
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Unknown Saint
do 17 okt 20:00 > 21:40 (100 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Take Me Somewhere Nice
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Take Me Somewhere Nice
do 17 okt 20:00 > 21:31 (91 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Light of My Life
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Light of My Life
do 17 okt 20:00 > 21:59 (119 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - El niño de la luna
Film: Classics

El niño de la luna
do 17 okt 20:00 > 21:58 (118 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Sorry We Missed You
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Sorry We Missed You
do 17 okt 20:15 > 21:55 (100 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Moon Duo presents 'Stars are the Light'
Concert: Videodroom

Moon Duo presents 'Stars are the Light'
do 17 okt 20:30 > 22:00 (90 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - The Day After I'm Gone
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Day After I'm Gone
do 17 okt 21:15 > 22:50 (95 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Petra
Film: Focus op Spaanse Cinema

Petra
do 17 okt 22:00 > 23:47 (107 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Entre dues aigües
Film: Focus op Spaanse Cinema

Entre dues aigües
do 17 okt 22:00 > 00:16 (136 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - The Wild Goose Lake
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Wild Goose Lake
do 17 okt 22:15 > 00:08 (113 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Tesis
Film: Classics

Tesis
do 17 okt 22:15 > 00:20 (125 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - The Dead Don't Die
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Dead Don't Die
do 17 okt 22:30 > 00:14 (104 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - The Friend
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Friend
do 17 okt 22:30 > 00:34 (124 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Little Joe
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Little Joe
do 17 okt 22:30 > 00:10 (100 min) @Kinepolis 08

09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Concert: Hollywood Nightmares: Scary Symphonic Scores
19:30 > 21:00 (90 min) @Capitole Gent
Film: Present.Perfect.
14:30 > 16:34 (124 min) @KASKcinema
Film: The Great Buster: A Celebration
17:30 > 19:12 (102 min) @KASKcinema
Film: El niño de la luna
20:00 > 21:58 (118 min) @KASKcinema
Film: Amazing Grace
14:30 > 15:59 (89 min) @Kinepolis 01
Film: Il traditore
16:30 > 18:45 (135 min) @Kinepolis 01
Film: Sorry We Missed You
20:15 > 21:55 (100 min) @Kinepolis 01
Film: The Friend
22:30 > 00:34 (124 min) @Kinepolis 01
Film: All Of Us
10:00 > 11:52 (112 min) @Kinepolis 02
Film: Motherless Brooklyn
19:30 > 21:54 (144 min) @Kinepolis 02
Film: Cleo
19:45 > 21:35 (110 min) @Kinepolis 03
Film: Judy
10:00 > 11:56 (116 min) @Kinepolis 04
Film: The Souvenir
14:30 > 16:30 (120 min) @Kinepolis 04
Film: Mr. Jones
17:00 > 18:59 (119 min) @Kinepolis 04
Film: The Dead Don't Die
22:30 > 00:14 (104 min) @Kinepolis 04
Film: The Whistlers
14:30 > 16:07 (97 min) @Kinepolis 06
Film: Martin Eden
17:30 > 19:35 (125 min) @Kinepolis 06
Film: Light of My Life
20:00 > 21:59 (119 min) @Kinepolis 06
Film: The Wild Goose Lake
22:15 > 00:08 (113 min) @Kinepolis 06
Talk: Film Music Seminar
09:30 > 12:30 (180 min) @Kinepolis 08
Talk: Composer Talk: Hildur Guðnadóttir
14:30 > 16:00 (90 min) @Kinepolis 08
Film: The Farewell
17:30 > 19:08 (98 min) @Kinepolis 08
Film: Little Joe
22:30 > 00:10 (100 min) @Kinepolis 08
Film: Atlantique
14:30 > 16:14 (104 min) @Sphinx 1
Film: Echo
17:00 > 18:19 (79 min) @Sphinx 1
Film: Sons of Denmark
19:30 > 21:30 (120 min) @Sphinx 1
Film: Petra
22:00 > 23:47 (107 min) @Sphinx 1
Film: Incerta Gloria
14:30 > 16:25 (115 min) @Sphinx 3
Film: And Then We Danced
17:30 > 19:15 (105 min) @Sphinx 3
Film: Take Me Somewhere Nice
20:00 > 21:31 (91 min) @Sphinx 3
Film: Entre dues aigües
22:00 > 00:16 (136 min) @Sphinx 3
Film: Divino Amor
14:30 > 16:11 (101 min) @Studio Skoop 1
Film: Matador
17:15 > 19:05 (110 min) @Studio Skoop 1
Film: The Unknown Saint
20:00 > 21:40 (100 min) @Studio Skoop 1
Film: Tesis
22:15 > 00:20 (125 min) @Studio Skoop 1
Film: Meseta
14:30 > 15:59 (89 min) @Studio Skoop 2
Film: All My Loving
16:30 > 18:26 (116 min) @Studio Skoop 2
Film: David Crosby: Remember My Name
19:00 > 20:35 (95 min) @Studio Skoop 2
Film: The Day After I'm Gone
21:15 > 22:50 (95 min) @Studio Skoop 2
Concert: Moon Duo presents 'Stars are the Light'
20:30 > 22:00 (90 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communicatie door Lavagraphics