World soundtrack awards

COVID-19: Info en maatregelen vind je hier

 

Overzicht per dag 2020

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - Dag van het diverse (?) filmberoep
Talk

Dag van het diverse (?) filmberoep
vr 16 okt 10:00 > 18:00 (480 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché
Film: Artists on Film

Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché
vr 16 okt 14:00 > 15:43 (103 min) @Sphinx 2

Quickview Film Fest Gent - The Woman Who Ran
Film: Official Selection - Masters

The Woman Who Ran
vr 16 okt 14:15 > 15:32 (77 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Helmut Newton: The Bad and the Beautiful
Film: Artists on Film

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful
vr 16 okt 14:15 > 15:54 (99 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Ein Fisch, der auf dem Rücken schwimmt
Film: Focus op Duitse Cinema

Ein Fisch, der auf dem Rücken schwimmt
vr 16 okt 14:15 > 15:59 (104 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Rheingold
Film: Classics

Rheingold
vr 16 okt 14:30 > 16:01 (91 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Le sel des larmes
Film: Official Selection - Masters

Le sel des larmes
vr 16 okt 14:30 > 16:10 (100 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Das Vorspiel
Film: Focus op Duitse Cinema

Das Vorspiel
vr 16 okt 14:30 > 16:09 (99 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Im Lauf der Zeit
Film: Classics

Im Lauf der Zeit
vr 16 okt 16:15 > 19:11 (176 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Uppercase Print
Film: Official Selection - Masters

Uppercase Print
vr 16 okt 17:00 > 19:09 (129 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Irradiés
Film: Official Selection - Masters

Irradiés
vr 16 okt 17:00 > 18:28 (88 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - I Am Greta
Film: Gala Premières en speciale evenementen

I Am Greta
vr 16 okt 17:00 > 18:37 (97 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Saint Maud
Film: Official Selection - New Voices

Saint Maud
vr 16 okt 17:15 > 18:39 (84 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Giraffe
Film: Focus op Duitse Cinema

Giraffe
vr 16 okt 17:30 > 18:57 (87 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - O Beautiful Night
Film: Focus op Duitse Cinema

O Beautiful Night
vr 16 okt 19:00 > 20:29 (89 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - You Will Die at 20
Film: Global Cinema - Selected by MOOOV

You Will Die at 20
vr 16 okt 19:30 > 21:12 (102 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - You Will Die at 20
Film: Global Cinema - Selected by MOOOV

You Will Die at 20
vr 16 okt 19:45 > 21:27 (102 min) @Studio Skoop 4

Quickview Film Fest Gent - Gagarine
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Gagarine
vr 16 okt 19:45 > 21:22 (97 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - A Perfectly Normal Family (14+)
Film: Kidsproof

A Perfectly Normal Family (14+)
vr 16 okt 19:45 > 21:20 (95 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - All the Pretty Little Horses
Film: Official Selection - New Voices

All the Pretty Little Horses
vr 16 okt 19:45 > 21:32 (107 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - My Salinger Year
Film: Gala Premières en speciale evenementen

My Salinger Year
vr 16 okt 20:00 > 21:41 (101 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - Moffie
Film: Global Cinema - Selected by MOOOV

Moffie
vr 16 okt 20:00 > 21:43 (103 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Kom hier dat ik u kus
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Kom hier dat ik u kus
vr 16 okt 20:00 > 21:40 (100 min) @Kinepolis 02

Quickview Film Fest Gent - International Shorts - I
Film: International Short Film Competition

International Shorts - I
vr 16 okt 20:00 > 21:32 (92 min) @Kinepolis 09

Quickview Film Fest Gent - Billie
Film: Sound and Vision

Billie
vr 16 okt 20:00 > 21:36 (96 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Kom hier dat ik u kus
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Kom hier dat ik u kus
vr 16 okt 20:15 > 21:55 (100 min) @Kinepolis 03

Quickview Film Fest Gent - Chronik der Anna Magdalena Bach
Film: Classics

Chronik der Anna Magdalena Bach
vr 16 okt 22:00 > 23:34 (94 min) @Studio Skoop 4

Quickview Film Fest Gent - The Assistant
Film: Official Selection - New Voices

The Assistant
vr 16 okt 22:15 > 23:42 (87 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Ich war zuhause, aber
Film: Focus op Duitse Cinema

Ich war zuhause, aber
vr 16 okt 22:15 > 00:00 (105 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Chronik der Anna Magdalena Bach
Film: Classics

Chronik der Anna Magdalena Bach
vr 16 okt 22:15 > 23:49 (94 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - The Twentieth Century
Film: Official Selection - New Voices

The Twentieth Century
vr 16 okt 22:30 > 00:00 (90 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Peninsula
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Peninsula
vr 16 okt 22:30 > 00:26 (116 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Among the Hills
Film: Global Cinema - Selected by MOOOV

Among the Hills
vr 16 okt 22:30 > 23:46 (76 min) @Studio Skoop 1

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: Das Vorspiel
14:30 > 16:09 (99 min) @Kinepolis 01
Film: I Am Greta
17:00 > 18:37 (97 min) @Kinepolis 01
Film: Gagarine
19:45 > 21:22 (97 min) @Kinepolis 01
Film: The Assistant
22:15 > 23:42 (87 min) @Kinepolis 01
Film: Kom hier dat ik u kus
20:00 > 21:40 (100 min) @Kinepolis 02
Film: Kom hier dat ik u kus
20:15 > 21:55 (100 min) @Kinepolis 03
Film: Helmut Newton: The Bad and the Beautiful
14:15 > 15:54 (99 min) @Kinepolis 06
Film: Saint Maud
17:15 > 18:39 (84 min) @Kinepolis 06
Film: All the Pretty Little Horses
19:45 > 21:32 (107 min) @Kinepolis 06
Film: Peninsula
22:30 > 00:26 (116 min) @Kinepolis 06
Talk: Dag van het diverse (?) filmberoep
10:00 > 18:00 (480 min) @Kinepolis 08
Film: O Beautiful Night
19:00 > 20:29 (89 min) @Kinepolis 08
Film: International Shorts - I
20:00 > 21:32 (92 min) @Kinepolis 09
Film: Le sel des larmes
14:30 > 16:10 (100 min) @Sphinx 1
Film: Uppercase Print
17:00 > 19:09 (129 min) @Sphinx 1
Film: Moffie
20:00 > 21:43 (103 min) @Sphinx 1
Film: The Twentieth Century
22:30 > 00:00 (90 min) @Sphinx 1
Film: Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché
14:00 > 15:43 (103 min) @Sphinx 2
Film: Ein Fisch, der auf dem Rücken schwimmt
14:15 > 15:59 (104 min) @Sphinx 3
Film: Giraffe
17:30 > 18:57 (87 min) @Sphinx 3
Film: A Perfectly Normal Family (14+)
19:45 > 21:20 (95 min) @Sphinx 3
Film: Ich war zuhause, aber
22:15 > 00:00 (105 min) @Sphinx 3
Film: The Woman Who Ran
14:15 > 15:32 (77 min) @Studio Skoop 1
Film: Im Lauf der Zeit
16:15 > 19:11 (176 min) @Studio Skoop 1
Film: Billie
20:00 > 21:36 (96 min) @Studio Skoop 1
Film: Among the Hills
22:30 > 23:46 (76 min) @Studio Skoop 1
Film: Rheingold
14:30 > 16:01 (91 min) @Studio Skoop 2
Film: Irradiés
17:00 > 18:28 (88 min) @Studio Skoop 2
Film: You Will Die at 20
19:30 > 21:12 (102 min) @Studio Skoop 2
Film: Chronik der Anna Magdalena Bach
22:15 > 23:49 (94 min) @Studio Skoop 2
Film: You Will Die at 20
19:45 > 21:27 (102 min) @Studio Skoop 4
Film: Chronik der Anna Magdalena Bach
22:00 > 23:34 (94 min) @Studio Skoop 4
Film: My Salinger Year
20:00 > 21:41 (101 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communicatie door Wisefools