VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA

Overzicht per dag 2018

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - Film Music & Sound Seminar
Talk

Film Music & Sound Seminar
di 16 okt 09:00 > 16:30 (450 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - Unsane
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Unsane
di 16 okt 10:00 > 11:38 (98 min) @Kinepolis 05

Quickview Film Fest Gent - Bergman: A Year in a Life
Film: Artists on Film

Bergman: A Year in a Life
di 16 okt 10:00 > 11:57 (117 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - Strangled
Film: Focus on Hungarian Cinema

Strangled
di 16 okt 14:00 > 16:01 (121 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Living the Light - Robby Müller
Film: Artists on Film

Living the Light - Robby Müller
di 16 okt 14:30 > 15:56 (86 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - The Round-Up
Film: Classics

The Round-Up
di 16 okt 14:30 > 16:00 (90 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Danmark
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Danmark
di 16 okt 14:30 > 16:00 (90 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Cold War
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Cold War
di 16 okt 14:30 > 15:54 (84 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Carmen & Lola
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Carmen & Lola
di 16 okt 14:30 > 16:13 (103 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Mes provinciales
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Mes provinciales
di 16 okt 16:45 > 19:02 (137 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Jane Fonda in Five Acts
Film: Artists on Film

Jane Fonda in Five Acts
di 16 okt 17:00 > 19:13 (133 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Transit
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Transit
di 16 okt 17:15 > 18:56 (101 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent -
Film: Officiële Selectie - In Competitie

"I Do Not Care If We Go Down in History as Barbarians"
di 16 okt 17:15 > 19:35 (140 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - The Gentle Indifference of the World
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Gentle Indifference of the World
di 16 okt 17:30 > 19:10 (100 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - The Confrontation
Film: Classics

The Confrontation
di 16 okt 17:30 > 18:50 (80 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Genezis
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Genezis
di 16 okt 17:30 > 19:30 (120 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Gender Bending shorts
Film: Shorts - Global Cinema

Gender Bending shorts
di 16 okt 17:30 > 19:10 (100 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - 1985
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

1985
di 16 okt 18:00 > 19:25 (85 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - Fatwa
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Fatwa
di 16 okt 19:30 > 21:12 (102 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Loro
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Loro
di 16 okt 19:45 > 22:15 (150 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Winter Wind
Film: Classics

Winter Wind
di 16 okt 20:00 > 21:20 (80 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - The Kindergarten Teacher
Film: Officiële Selectie - In Competitie

The Kindergarten Teacher
di 16 okt 20:00 > 21:36 (96 min) @Kinepolis 05

Quickview Film Fest Gent - The Green Fog
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Green Fog
di 16 okt 20:00 > 21:03 (63 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - The Favourite
Film: Officiële Selectie - In Competitie

The Favourite
di 16 okt 20:00 > 22:00 (120 min) @Kinepolis 02

Quickview Film Fest Gent - Oona Libens / Lea Bertucci
Concert: Videodroom

Oona Libens / Lea Bertucci
di 16 okt 20:00 > 23:00 (180 min) @Gouvernement

Quickview Film Fest Gent - Mon tissu préféré
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Mon tissu préféré
di 16 okt 20:00 > 21:36 (96 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Das schweigende Klassenzimmer
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Das schweigende Klassenzimmer
di 16 okt 20:00 > 21:51 (111 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - X - The eXploited
Film: Focus on Hungarian Cinema

X - The eXploited
di 16 okt 21:45 > 23:36 (111 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Climax
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Climax
di 16 okt 22:00 > 23:35 (95 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - L'amour debout
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

L'amour debout
di 16 okt 22:15 > 23:38 (83 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Eric Clapton: Life in 12 Bars
Film: Sound and Vision

Eric Clapton: Life in 12 Bars
di 16 okt 22:15 > 00:30 (135 min) @Kinepolis 10

Quickview Film Fest Gent - The Whiskey Bandit
Film: Focus on Hungarian Cinema

The Whiskey Bandit
di 16 okt 22:30 > 00:36 (126 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - The Old Man & the Gun
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Old Man & the Gun
di 16 okt 22:30 > 00:03 (93 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - McKellen: Playing the Part
Film: Artists on Film

McKellen: Playing the Part
di 16 okt 22:30 > 00:02 (92 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Kursk
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Kursk
di 16 okt 22:30 > 00:27 (117 min) @Kinepolis 08

09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Concert: Oona Libens / Lea Bertucci
20:00 > 23:00 (180 min) @Gouvernement
Film: Living the Light - Robby Müller
14:30 > 15:56 (86 min) @KASKcinema
Film: Jane Fonda in Five Acts
17:00 > 19:13 (133 min) @KASKcinema
Film: Winter Wind
20:00 > 21:20 (80 min) @KASKcinema
Film: Cold War
14:30 > 15:54 (84 min) @Kinepolis 01
Film: Transit
17:15 > 18:56 (101 min) @Kinepolis 01
Film: Fatwa
19:30 > 21:12 (102 min) @Kinepolis 01
Film: Climax
22:00 > 23:35 (95 min) @Kinepolis 01
Film: The Favourite
20:00 > 22:00 (120 min) @Kinepolis 02
Film: Carmen & Lola
14:30 > 16:13 (103 min) @Kinepolis 04
Film: Genezis
17:30 > 19:30 (120 min) @Kinepolis 04
Film: The Old Man & the Gun
22:30 > 00:03 (93 min) @Kinepolis 04
Film: Unsane
10:00 > 11:38 (98 min) @Kinepolis 05
Film: The Kindergarten Teacher
20:00 > 21:36 (96 min) @Kinepolis 05
Film: "I Do Not Care If We Go Down in History as Barbarians"
17:15 > 19:35 (140 min) @Kinepolis 08
Film: Kursk
22:30 > 00:27 (117 min) @Kinepolis 08
Film: Bergman: A Year in a Life
10:00 > 11:57 (117 min) @Kinepolis 10
Film: 1985
18:00 > 19:25 (85 min) @Kinepolis 10
Film: Eric Clapton: Life in 12 Bars
22:15 > 00:30 (135 min) @Kinepolis 10
Film: Danmark
14:30 > 16:00 (90 min) @Sphinx 1
Film: The Gentle Indifference of the World
17:30 > 19:10 (100 min) @Sphinx 1
Film: Das schweigende Klassenzimmer
20:00 > 21:51 (111 min) @Sphinx 1
Film: L'amour debout
22:15 > 23:38 (83 min) @Sphinx 1
Film: Gender Bending shorts
17:30 > 19:10 (100 min) @Sphinx 3
Film: Mon tissu préféré
20:00 > 21:36 (96 min) @Sphinx 3
Film: McKellen: Playing the Part
22:30 > 00:02 (92 min) @Sphinx 3
Film: Strangled
14:00 > 16:01 (121 min) @Studio Skoop 1
Film: Mes provinciales
16:45 > 19:02 (137 min) @Studio Skoop 1
Film: Loro
19:45 > 22:15 (150 min) @Studio Skoop 1
Film: The Whiskey Bandit
22:30 > 00:36 (126 min) @Studio Skoop 1
Film: The Round-Up
14:30 > 16:00 (90 min) @Studio Skoop 2
Film: The Confrontation
17:30 > 18:50 (80 min) @Studio Skoop 2
Film: The Green Fog
20:00 > 21:03 (63 min) @Studio Skoop 2
Film: X - The eXploited
21:45 > 23:36 (111 min) @Studio Skoop 2
Talk: Film Music & Sound Seminar
09:00 > 16:30 (450 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communicatie door Lavagraphics