World soundtrack awards
Kies je dag:

Overzicht per dag 2019

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - J'ai perdu mon corps
Film: Officiële Selectie - In Competitie

J'ai perdu mon corps
ma 14 okt 10:00 > 11:21 (81 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Muidhond
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Muidhond
ma 14 okt 14:30 > 16:09 (99 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Litigante
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Litigante
ma 14 okt 14:30 > 16:03 (93 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Júlia Ist
Film: Focus op Spaanse Cinema

Júlia Ist
ma 14 okt 14:30 > 16:00 (90 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Judy
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Judy
ma 14 okt 14:30 > 16:26 (116 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Els dies que vindran
Film: Focus op Spaanse Cinema

Els dies que vindran
ma 14 okt 14:30 > 16:05 (95 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - La Llorona
Film: Officiële Selectie - In Competitie

La Llorona
ma 14 okt 15:15 > 16:52 (97 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Flanders Doc presents 'FILMPACT'
Talk

Flanders Doc presents 'FILMPACT'
ma 14 okt 16:00 > 18:00 (120 min) @Vooruit Foyer Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - Bait
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Bait
ma 14 okt 17:00 > 18:29 (89 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Papicha
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Papicha
ma 14 okt 17:15 > 19:01 (106 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Honeyland
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Honeyland
ma 14 okt 17:15 > 18:42 (87 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Blanco en Blanco
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Blanco en Blanco
ma 14 okt 17:15 > 18:55 (100 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Piranhas
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Piranhas
ma 14 okt 17:20 > 19:05 (105 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - The Ground Beneath My Feet
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

The Ground Beneath My Feet
ma 14 okt 17:30 > 19:18 (108 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Never Grow Old
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Never Grow Old
ma 14 okt 17:30 > 19:10 (100 min) @Kinepolis 01

Quickview Film Fest Gent - Balada triste de trompeta
Film: Classics

Balada triste de trompeta
ma 14 okt 17:30 > 19:17 (107 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - The Great Buster: A Celebration
Film: Artists on Film

The Great Buster: A Celebration
ma 14 okt 18:00 > 19:42 (102 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - While at War
Film: Focus op Spaanse Cinema

While at War
ma 14 okt 19:30 > 21:17 (107 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Pavarotti
Film: Sound and Vision

Pavarotti
ma 14 okt 19:30 > 21:24 (114 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Instinct
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Instinct
ma 14 okt 19:30 > 21:18 (108 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - War of the Worlds (episode 1 & 2)
Film: Serial Madness

War of the Worlds (episode 1 & 2)
ma 14 okt 19:45 > 21:25 (100 min) @Kinepolis 07

Quickview Film Fest Gent - Le Mans '66
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Le Mans '66
ma 14 okt 19:45 > 22:17 (152 min) @Kinepolis 05

Quickview Film Fest Gent - Incerta Gloria
Film: Classics

Incerta Gloria
ma 14 okt 19:45 > 21:40 (115 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Das freiwillige Jahr
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Das freiwillige Jahr
ma 14 okt 19:45 > 21:11 (86 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Mother
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Mother
ma 14 okt 20:00 > 21:22 (82 min) @Vooruit Theaterzaal

Quickview Film Fest Gent - Art Cinema OFFoff: Barbara Rubin & Jack Smith
Film

Art Cinema OFFoff: Barbara Rubin & Jack Smith
ma 14 okt 20:00 > 21:13 (73 min) @ArtCinema OFFOff

Quickview Film Fest Gent - Canción sin nombre
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Canción sin nombre
ma 14 okt 20:00 > 21:37 (97 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - The Ghost of Peter Sellers
Film: Artists on Film

The Ghost of Peter Sellers
ma 14 okt 20:15 > 21:48 (93 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Sons of Denmark
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Sons of Denmark
ma 14 okt 21:45 > 23:45 (120 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Cunningham - 3D
Film: Artists on Film

Cunningham - 3D
ma 14 okt 21:45 > 23:18 (93 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - Who Can Kill a Child?
Film: Classics

Who Can Kill a Child?
ma 14 okt 22:00 > 23:52 (112 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Staff Only
Film: Focus op Spaanse Cinema

Staff Only
ma 14 okt 22:00 > 23:22 (82 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Martin Eden
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Martin Eden
ma 14 okt 22:00 > 00:05 (125 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Ghost Tropic
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Ghost Tropic
ma 14 okt 22:15 > 23:40 (85 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - What You Gonna Do When the World's on Fire?
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

What You Gonna Do When the World's on Fire?
ma 14 okt 22:15 > 00:18 (123 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - A Girl Missing
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

A Girl Missing
ma 14 okt 22:30 > 00:21 (111 min) @Kinepolis 01

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: Art Cinema OFFoff: Barbara Rubin & Jack Smith
20:00 > 21:13 (73 min) @ArtCinema OFFOff
Film: The Great Buster: A Celebration
18:00 > 19:42 (102 min) @KASKcinema
Film: The Ghost of Peter Sellers
20:15 > 21:48 (93 min) @KASKcinema
Film: J'ai perdu mon corps
10:00 > 11:21 (81 min) @Kinepolis 01
Film: Judy
14:30 > 16:26 (116 min) @Kinepolis 01
Film: Never Grow Old
17:30 > 19:10 (100 min) @Kinepolis 01
Film: A Girl Missing
22:30 > 00:21 (111 min) @Kinepolis 01
Film: Muidhond
14:30 > 16:09 (99 min) @Kinepolis 04
Film: Papicha
17:15 > 19:01 (106 min) @Kinepolis 04
Film: Ghost Tropic
22:15 > 23:40 (85 min) @Kinepolis 04
Film: Le Mans '66
19:45 > 22:17 (152 min) @Kinepolis 05
Film: La Llorona
15:15 > 16:52 (97 min) @Kinepolis 06
Film: Blanco en Blanco
17:15 > 18:55 (100 min) @Kinepolis 06
Film: While at War
19:30 > 21:17 (107 min) @Kinepolis 06
Film: Martin Eden
22:00 > 00:05 (125 min) @Kinepolis 06
Film: War of the Worlds (episode 1 & 2)
19:45 > 21:25 (100 min) @Kinepolis 07
Film: Piranhas
17:20 > 19:05 (105 min) @Kinepolis 08
Film: Instinct
19:30 > 21:18 (108 min) @Kinepolis 08
Film: Cunningham - 3D
21:45 > 23:18 (93 min) @Kinepolis 08
Film: Júlia Ist
14:30 > 16:00 (90 min) @Sphinx 1
Film: Honeyland
17:15 > 18:42 (87 min) @Sphinx 1
Film: Das freiwillige Jahr
19:45 > 21:11 (86 min) @Sphinx 1
Film: Sons of Denmark
21:45 > 23:45 (120 min) @Sphinx 1
Film: The Ground Beneath My Feet
17:30 > 19:18 (108 min) @Sphinx 3
Film: Incerta Gloria
19:45 > 21:40 (115 min) @Sphinx 3
Film: Staff Only
22:00 > 23:22 (82 min) @Sphinx 3
Film: Litigante
14:30 > 16:03 (93 min) @Studio Skoop 1
Film: Bait
17:00 > 18:29 (89 min) @Studio Skoop 1
Film: Pavarotti
19:30 > 21:24 (114 min) @Studio Skoop 1
Film: Who Can Kill a Child?
22:00 > 23:52 (112 min) @Studio Skoop 1
Film: Els dies que vindran
14:30 > 16:05 (95 min) @Studio Skoop 2
Film: Balada triste de trompeta
17:30 > 19:17 (107 min) @Studio Skoop 2
Film: Canción sin nombre
20:00 > 21:37 (97 min) @Studio Skoop 2
Film: What You Gonna Do When the World's on Fire?
22:15 > 00:18 (123 min) @Studio Skoop 2
Talk: Flanders Doc presents 'FILMPACT'
16:00 > 18:00 (120 min) @Vooruit Foyer Theaterzaal
Film: Mother
20:00 > 21:22 (82 min) @Vooruit Theaterzaal
Online communicatie door Lavagraphics