World soundtrack awards

Overzicht per dag 2019

× Wis
Datum
Quickview Film Fest Gent - The Report
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Report
za 12 okt 10:00 > 11:58 (118 min) @Kinepolis 03

Quickview Film Fest Gent - Zaniki
Film: Focus op Spaanse Cinema

Zaniki
za 12 okt 14:30 > 15:45 (75 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - What She Said: The Art of Pauline Kael
Film: Artists on Film

What She Said: The Art of Pauline Kael
za 12 okt 14:30 > 16:05 (95 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Stupid Young Heart
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Stupid Young Heart
za 12 okt 14:30 > 16:12 (102 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Solan & Ludwig: reis naar de maan (5+)
Film: Kidsproof

Solan & Ludwig: reis naar de maan (5+)
za 12 okt 14:30 > 15:50 (80 min) @Kinepolis 03

Quickview Film Fest Gent - Land of Ashes
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Land of Ashes
za 12 okt 14:30 > 15:52 (82 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - International Shorts - II
Film: International Short Film Competition

International Shorts - II
za 12 okt 14:30 > 15:55 (85 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Viridiana
Film: Classics

Viridiana
za 12 okt 17:00 > 18:30 (90 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Les Perseides
Film: Focus op Spaanse Cinema

Les Perseides
za 12 okt 17:00 > 18:12 (72 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - The Dead Don't Die
Film: Gala Premières en speciale evenementen

The Dead Don't Die
za 12 okt 17:30 > 19:14 (104 min) @Kinepolis 03

Quickview Film Fest Gent - Pa Negre
Film: Classics

Pa Negre
za 12 okt 17:30 > 19:18 (108 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Meseta
Film: Focus op Spaanse Cinema

Meseta
za 12 okt 17:30 > 18:59 (89 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - End of the Century
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

End of the Century
za 12 okt 17:30 > 18:54 (84 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - All Of Us
Film: Gala Premières en speciale evenementen

All Of Us
za 12 okt 17:30 > 19:22 (112 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Matador
Film: Classics

Matador
za 12 okt 19:30 > 21:20 (110 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - Judy
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Judy
za 12 okt 19:30 > 21:26 (116 min) @Kinepolis 08

Quickview Film Fest Gent - A Girl Missing
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

A Girl Missing
za 12 okt 19:30 > 21:21 (111 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - Where's My Roy Cohn?
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Where's My Roy Cohn?
za 12 okt 19:45 > 21:22 (97 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - Staff Only
Film: Focus op Spaanse Cinema

Staff Only
za 12 okt 19:45 > 21:07 (82 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - What You Gonna Do When the World's on Fire?
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

What You Gonna Do When the World's on Fire?
za 12 okt 20:00 > 22:03 (123 min) @KASKcinema

Quickview Film Fest Gent - Jojo Rabbit
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Jojo Rabbit
za 12 okt 20:00 > 21:48 (108 min) @Kinepolis 03

Quickview Film Fest Gent - International Shorts - III
Film: International Short Film Competition

International Shorts - III
za 12 okt 20:00 > 21:25 (85 min) @Kinepolis 09

Quickview Film Fest Gent - Ghost Tropic
Film: Officiële Selectie - In Competitie

Ghost Tropic
za 12 okt 20:00 > 21:25 (85 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Ghost: 'Alien' Edition
Concert: Videodroom

Ghost: 'Alien' Edition
za 12 okt 20:30 > 22:00 (90 min) @Kunstencentrum Vooruit

Quickview Film Fest Gent - Júlia Ist
Film: Focus op Spaanse Cinema

Júlia Ist
za 12 okt 21:45 > 23:15 (90 min) @Sphinx 1

Quickview Film Fest Gent - All My Loving
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

All My Loving
za 12 okt 21:45 > 23:41 (116 min) @Studio Skoop 2

Quickview Film Fest Gent - El diputado
Film: Classics

El diputado
za 12 okt 21:45 > 23:35 (110 min) @Sphinx 3

Quickview Film Fest Gent - Summer of Changsha
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

Summer of Changsha
za 12 okt 22:00 > 00:00 (120 min) @Studio Skoop 1

Quickview Film Fest Gent - 5 è il numero perfetto
Film: Officiële Selectie - Global Cinema

5 è il numero perfetto
za 12 okt 22:15 > 23:55 (100 min) @Kinepolis 06

Quickview Film Fest Gent - Never Grow Old
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Never Grow Old
za 12 okt 22:30 > 00:10 (100 min) @Kinepolis 04

Quickview Film Fest Gent - Luce
Film: Gala Premières en speciale evenementen

Luce
za 12 okt 22:30 > 00:19 (109 min) @Kinepolis 03

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
Film: What She Said: The Art of Pauline Kael
14:30 > 16:05 (95 min) @KASKcinema
Film: Pa Negre
17:30 > 19:18 (108 min) @KASKcinema
Film: What You Gonna Do When the World's on Fire?
20:00 > 22:03 (123 min) @KASKcinema
Film: The Report
10:00 > 11:58 (118 min) @Kinepolis 03
Film: Solan & Ludwig: reis naar de maan (5+)
14:30 > 15:50 (80 min) @Kinepolis 03
Film: The Dead Don't Die
17:30 > 19:14 (104 min) @Kinepolis 03
Film: Jojo Rabbit
20:00 > 21:48 (108 min) @Kinepolis 03
Film: Luce
22:30 > 00:19 (109 min) @Kinepolis 03
Film: Never Grow Old
22:30 > 00:10 (100 min) @Kinepolis 04
Film: International Shorts - II
14:30 > 15:55 (85 min) @Kinepolis 06
Film: All Of Us
17:30 > 19:22 (112 min) @Kinepolis 06
Film: Ghost Tropic
20:00 > 21:25 (85 min) @Kinepolis 06
Film: 5 è il numero perfetto
22:15 > 23:55 (100 min) @Kinepolis 06
Film: Judy
19:30 > 21:26 (116 min) @Kinepolis 08
Film: International Shorts - III
20:00 > 21:25 (85 min) @Kinepolis 09
Concert: Ghost: 'Alien' Edition
20:30 > 22:00 (90 min) @Kunstencentrum Vooruit
Film: Stupid Young Heart
14:30 > 16:12 (102 min) @Sphinx 1
Film: End of the Century
17:30 > 18:54 (84 min) @Sphinx 1
Film: A Girl Missing
19:30 > 21:21 (111 min) @Sphinx 1
Film: Júlia Ist
21:45 > 23:15 (90 min) @Sphinx 1
Film: Les Perseides
17:00 > 18:12 (72 min) @Sphinx 3
Film: Staff Only
19:45 > 21:07 (82 min) @Sphinx 3
Film: El diputado
21:45 > 23:35 (110 min) @Sphinx 3
Film: Land of Ashes
14:30 > 15:52 (82 min) @Studio Skoop 1
Film: Viridiana
17:00 > 18:30 (90 min) @Studio Skoop 1
Film: Matador
19:30 > 21:20 (110 min) @Studio Skoop 1
Film: Summer of Changsha
22:00 > 00:00 (120 min) @Studio Skoop 1
Film: Zaniki
14:30 > 15:45 (75 min) @Studio Skoop 2
Film: Meseta
17:30 > 18:59 (89 min) @Studio Skoop 2
Film: Where's My Roy Cohn?
19:45 > 21:22 (97 min) @Studio Skoop 2
Film: All My Loving
21:45 > 23:41 (116 min) @Studio Skoop 2
Online communicatie door Lavagraphics