World soundtrack awards
Kies je dag:

Hulp bij keuzestress 2019

× Wis

Meer dan 160 films: waar moet je beginnen? Film Fest Gent geeft je een aantal handige selectietools om je keuze uit het programma te kunnen maken.

Secties & Parcours

Het programma van Film Fest Gent is opgebouwd uit veertien Secties: van de officiële competitie tot aan de Focus op Spaanse Cinema. Om je keuze uit het programma te vergemakkelijken, stelden we enkele Parcours samen die thematisch verbonden films of films voor bepaalde doelgroepen bundelen.

Secties

De place to be voor de serieliefhebber: ontdek de eerste twee afleveringen van de langverwachte Belgische serie 'De Twaalf', maar mis ook de derde editie van de Serial Day en de Case Study over 'De Dag' niet!

Een scherpe selectie van het beste wat de internationale cinema te bieden heeft, met een mix van aanstormend talent en gevestigde auteurs. Een internationale jury geeft twee prijzen weg: de beste film en de beste score, soundtrack of sound design.

Film Fest Gent zet ook internationaal kortfilmtalent in de kijker. De kortfilmjury reikt de Film Fest Gent Best International Short Award ter waarde van € 3.000 uit.

Ontdek in avant-première de grote en belangrijke bioscoopreleases van het najaar. De nodige glitter en glamour wordt verzekerd door de aanwezigheid van sterren en filmmakers.

Film Fest Gent denkt ook aan de kleinsten en allerkleinsten: van knotsgekke animatie over leerrijkke docu's op kindermaat tot betoverende verfilmingen van kinderboeken.

De beste docu's of fictie/docu-hybrides over de meest uiteenlopende muzikanten en muziekstijlen, van een muzikale road trip doorheen Amerika in Elvis  Presley's 1963 Rolls-Royce tot de opkomst en ondergang van de mythische discotempel Studio 54.

Een programma Spaanse kortfilms als onderdeel van de focus op Spaanse cinema.

Toon alle films van deze sectie

Parcours

Films die onverwachte narratieve paden bewandelen en de normen tarten van traditionele cinema. Radicaal, maar ook spannend en verrassend. Voor de avontuurlijke filmfan.

Films met holebi- en transgenderthema's, -personages of -sensibiliteit. Vaak ook films die trachten te duiden hoe de veranderende maatschappij haar tolerantie (of gebrek aan) en acceptatie van gays en trans naar het filmdoek vertaalt.

Alle mogelijke documentairestijlen en -technieken komen in deze selectie aan bod, van film- en muziekdocu's tot politieke getuigenissen. Verneem alles (of toch veel) wat je weten wil over Jane Fonda, Poetin, Vivienne Westwood, Ingmar Bergman en Eric Clapton. 

Ons jongerenparcours biedt opnieuw een zinnenprikkelende mix van films die aansluiten bij de leefwereld van de jonge filmfan. Een jongerenjury volgt het parcours en reikt op het einde van de rit de Explore Award uit.

Zes films op maat van 65- plussers, geselecteerd uit het programma door vaste gastheer van dienst Roel Van Bambost. Roel leidt de zes Plus Parcours-vertoningen zelf in en trakteert na de film op een illy koffie, op vertoon van je Plus Parcours ticket. Bij de voorstellingen op donderdag 10 en dinsdag 15 oktober is er ook taart, en op 13 oktober kan je kiezen voor een aperitief van OMER.

Het beste wat de Belgische cinema te bieden heeft, van noord tot zuid, van debutanten tot veteranen, van tv-fictie tot bioscoopdocumentaires.

Voor zij die op zoek zijn naar het nieuwe, jonge talent: debuutfilms die getuigen van een duidelijke auteursvisie.

Toon alle films van dit parcours

De keuze van…

Film Fest Gent - Kristof Bilsen, regisseur van 'MOTHER'

Kristof Bilsen, regisseur van 'MOTHER'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - Atlantique

Atlantique

Ik kijk erg uit naar de eerste langspeler van haar. Met deze film tackelt ze de verhalen van bootvluchtelingen op een inventieve manier. Heel benieuwd naar een fris en nieuw perspectief van een veelbelovende vrouwelijke regisseur.

Film Fest Gent - Honeyland

Honeyland

Een direct maar heel mooi portret van vrouwelijke imker Hatidze in Noord-Macedonië. Een save-the-bees film zoals je hem nog niet eerder zag. Immersieve fotografie en ontroerend in de eenvoud.

Film Fest Gent - System Crasher

System Crasher

Hou Nora in de gaten, met deze film heeft ze een belangrijk thema te pakken: “system crashers” of kinderen die omzeggens onhandelbaar zijn binnen verschillende verzorgingsparcours. Nora zit de acteurs op de huid en laat hen niet meer los.

Film Fest Gent - Take Me Somewhere Nice

Take Me Somewhere Nice

Ik ontdekte deze film op IFFR en was gecharmeerd: het is een coming-of-age film van een meisje die terug naar haar roots vertrekt naar Bosnië maar zich eigenlijk overal en nergens thuis voelt. De heerlijke droge Balkan humor krijg je er zomaar bij.

Film Fest Gent - What You Gonna Do When the World's on Fire?

What You Gonna Do When the World's on Fire?

Ik volg Minervini al even: hij richt zijn camera op de onderkant van de maatschappij maar telkens op een verrassende manier. We maken deel uit van de Afro-Amerikaanse gemeenschap en schuiven we mee in de zorgen die hen bezighouden anno 2019.

Film Fest Gent - Nic Balthazar, regisseur 'Ben X' en 'Tot Altijd'

Nic Balthazar, regisseur 'Ben X' en 'Tot Altijd'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - All Of Us

All Of Us

De 2e film van Willem Wallyn, die ook series heeft gemaakt zoals het fantastische "De 16". Een eerlijke, zwarte en cynische ontleding van wat er in de Wetstraat gebeurt en was voor het grootste deel met iPhones gefilmd. Dat vind ik fantastisch tof.

Film Fest Gent - The Barefoot Emperor

The Barefoot Emperor

De opvolger van "King of the Belgians" waarin Peter Van den Begin in een glorieuze hoofdrol een verdwaasde en verweesde koning van ons land speelt. Daar kijk ik echt naar uit.

Film Fest Gent - Cleo

Cleo

Van een jong talent met veel panache, die met haar scenario voor "Cleo" een prijs heeft gewonnen.

Film Fest Gent - Ghost Tropic

Ghost Tropic

Bas Devos maakt gedurfde dingen die niet bedoeld zijn als blockbuster, maar hij vindt ook zijn weg op de festivals van Berlijn, Cannes en Rotterdam.

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Gebaseerd op een fantastisch boek dat verkent hoe welwillend we meegaan met een personage dat behoorlijk foute dingen heeft gedaan. Echt benieuwd om te zien wat Toye daarvan gemaakt heeft. Ze heeft als geen ander het talent om dat verhaal te vertellen.

Film Fest Gent - De Twaalf (episode 1 & 2)

De Twaalf (episode 1 & 2)

Series maken het in Vlaanderen ook op hoog niveau. Sanne Nuyens en Bert Van Dael zijn doorgebroken met Beau Séjour en hebben nu De Twaalf gemaakt. Het is cool dat het filmfestival dan het oude onderscheid tussen film en televisie laat varen.

Film Fest Gent - Natali Broods, actrice 'Cleo'

Natali Broods, actrice 'Cleo'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - Cleo

Cleo

Anna Franziska Jäger is geweldig (en) ontroerend in deze film. Zelf speel ik ook een klein rolletje in het debuut van Eva Cools.

Film Fest Gent - Ghost Tropic

Ghost Tropic

Omdat ik dringend een film van Bas Devos moet zien.

Film Fest Gent - Little Joe

Little Joe

Vanuit Oostenrijk heb ik al vaker absurde, interessante films gezien. En dit lijkt me ook zo eentje.

Film Fest Gent - Nimic

Nimic

Omdat ik alles van Lanthimos wil zien!

Film Fest Gent - Tijmen Govaerts, acteur in 'Muidhond'

Tijmen Govaerts, acteur in 'Muidhond'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - 2019 Competition for Belgian Student Shorts

2019 Competition for Belgian Student Shorts

Als beginnend acteur heb ik heel veel te danken aan kortfilms. Voor jonge makers is het spannend en een eer om voor het Gents filmfestival geselecteerd te zijn. Het zijn deze mensen die Belgische film kleur gaan geven in de toekomst.

Film Fest Gent - The Barefoot Emperor

The Barefoot Emperor

De Belgische politiek stelt nooit teleur, net als Brosens en Woodwordth. Ik ben heel benieuwd waar onze 'King Of The Belgians' een aantal jaar later terecht gekomen is.

Film Fest Gent - Ghost: 'Alien' Edition

Ghost: 'Alien' Edition

Als RAVEYARDS-fan kijk ik altijd uit naar de line-up van GHOST. Korte intense concerten die nooit teleur stellen. Het Alien-thema kan alleen maar versterkend werken.

Film Fest Gent - The Lighthouse

The Lighthouse

Robert Pattinson, Willem Dafoe, zwart-wit én een Cannes-hype. Dat is iets waar je als acteur niet omheen kan. Genieten en leren tegelijkertijd!

Film Fest Gent - Where's My Roy Cohn?

Where's My Roy Cohn?

Momenteel repeteer ik voor 'Angels In America', waarin advocaat Roy Cohn een personage is. Hij wordt vaak omschreven als een charismatisch monster. Heel benieuwd om te ontdekken wie deze man - volgens de docu - écht is.

Film Fest Gent - Eva Cools, regisseur 'Cleo'

Eva Cools, regisseur 'Cleo'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - And Then We Danced

And Then We Danced

Zweeds-Georgisch drama van Levan Akin over een homoseksuele danser in Georgië. Wordt door insiders getipt als 'de Zweedse Girl'.

Film Fest Gent - Atlantique

Atlantique

Bekroond debuut van Mati Diop die met de Grand Prix du Jury in Cannes aan de haal ging. Pittig detail: Diop is de eerste zwarte vrouw in de officiële competitie van Cannes.

Film Fest Gent - The Barefoot Emperor

The Barefoot Emperor

Het vervolg op 'King of the Belgians' ziet er alvast veelbelovend uit door de mix van een uitgekiende fotografie, een topcast aangevoerd door Geraldine Chaplin, Udo Kier en Peter Van den Begin en het gelauwerde talent van Woodworth & Brosens.

Film Fest Gent - The Lighthouse

The Lighthouse

Willem Dafoe + Robert Pattinson + een vuurtoren + duistere zwart-witfotografie = gaan kijken!

Film Fest Gent - Viridiana

Viridiana

Aanvankelijk verboden in Spanje en volledig uitgespuwd door het Vaticaan. Het gelauwerde trauma van de Spaanse filmgeschiedenis.

Film Fest Gent - Lukas Dhont, regisseur 'Girl'

Lukas Dhont, regisseur 'Girl'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - Fire Will Come

Fire Will Come

Een film die wij met onze Certain Regard-jury dit jaar de 'Grand Prix du Jury' gaven in Cannes. Een film met centraal een verstilde moeder-zoonrelatie die je nog lang na de film blijft achtervolgen.

Film Fest Gent - Ghost Tropic

Ghost Tropic

Bas heeft ondertussen bewezen één van de interessantste filmmakers van ons land te zijn. Met deze nieuwe film bevestigt hij dat. Laat Khadija je meenemen op tocht door een nachtelijk Brussel.

Film Fest Gent - Instinct

Instinct

De Nederlandse Oscarinzending en het debuut van artistiek duizendpoot Halina Reijn won reeds de Variety Piazza Grande Award op Het Filmfestival van Locarno en valt niet te missen!

Film Fest Gent - The Lighthouse

The Lighthouse

Dé sensatie bij uitstek van het afgelopen filmfestival van Cannes.

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Niet enkel omdat dit de nieuwe film van Patrice is maar ook omdat de ongelofelijk getalenteerde Tijmen Govaerts de uitdagende hoofdrol voor zich neemt.

Film Fest Gent - Sanne Nuyens, scenarist van 'De Twaalf'

Sanne Nuyens, scenarist van 'De Twaalf'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - Instinct

Instinct

Ik ben al lang fan van Halina Reijn als actrice, nu maakt ze haar regiedebuut en dat won prompt een prijs op het filmfestival van Locarno.

Film Fest Gent - Light of My Life

Light of My Life

Benieuwd naar de uitwerking van deze high concept pitch. Beklijvende trailer, de acteerprestaties zien er fenomenaal uit.

Film Fest Gent - Monos

Monos

De beste filmtrailer die ik dit jaar gezien heb. Ongelofelijk beklijvend. De film werd al geselecteerd voor Sundance en de Berlinale. Hier kijk ik enorm naar uit.

Film Fest Gent - The Mustang

The Mustang

Een Française die naar het rurale Nevada trekt om er een film over verlossing te draaien met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol en Vlaming Ruben Impens achter de camera. Ik ben benieuwd.

Film Fest Gent - System Crasher

System Crasher

Nora Fingscheidt won de award voor ‘best European tv filmscript’ op 'Helsinki Script' dit jaar, waar ik ook aanwezig was. Ze praatte vol passie over deze film dus ik ben erg benieuwd.

Film Fest Gent - Peter Brosens & Jessica Woodworth, regisseurs van 'The Barefoot Emperor'

Peter Brosens & Jessica Woodworth, regisseurs van 'The Barefoot Emperor'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - And Then We Danced

And Then We Danced

Dé grote winnaar van het filmfestival van Odessa. Als voorzitter van de internationale jury was dit een makkie: deze film verblufte zowel het publiek als de jury - this film blew us all out of our, uh, socks! Een vergelijking met Girl dringt zich op.

Film Fest Gent - Cleo

Cleo

Erg benieuwd naar de film van Eva Cools. Caramba!

Film Fest Gent - Monos

Monos

Een overweldigende en verbluffende cinematografische ervaring tegen alle conventies in (het scenario zou wellicht geen enkele Vlaamse filmcommissie overleven). Met een overweldigende soundtrack van Mica Levi. Een must-see én must-feel!

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Erg benieuwd naar het nieuwe werk van Patrice Toye. Starring Tijmen Govaerts, onweerlegbaar één van de grootste jonge talenten in Vlaanderen! Hopelijk krijgt hij hier de kansen die hij verdient om zich verder te ontplooien.

Film Fest Gent - Bas Devos, regisseur 'Ghost Tropic'

Bas Devos, regisseur 'Ghost Tropic'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - Fire Will Come

Fire Will Come

Oliver Laxe: Saadia Bentaïeb, die de hoofdrol in Ghost Tropic speelt, raadt me dit aan. Prachtige trailer.

Film Fest Gent - J'ai perdu mon corps

J'ai perdu mon corps

Een animatie debuut in competitie over een afgesneden hand waar ik enkel goeie dingen over hoor.

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Ik heb een zwak voor Vlaamse films met lef en de nieuwe film van Patrice heeft exact dat. Zeer benieuwd.

Film Fest Gent - Present.Perfect.

Present.Perfect.

Zhu gebruikt internetstreams van gewone Chinezen om een beeld te scheppen van het hedendaagse China.

Film Fest Gent - Patrice Toye, regisseur 'Muidhond'

Patrice Toye, regisseur 'Muidhond'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - All Of Us

All Of Us

All of us van Willem Wallyn en Ghost tropic van Bas Devos zijn films waar ik zeer benieuwd naar ben

Film Fest Gent - Ghost Tropic

Ghost Tropic

All of us van Willem Wallyn en Ghost tropic van Bas Devos zijn films waar ik zeer benieuwd naar ben

Film Fest Gent - The Mustang

The Mustang

Het thema spreekt me erg aan, vrouwelijke filmregisseur

Film Fest Gent - The Wild Goose Lake

The Wild Goose Lake

Vijf jaar na zijn verrassende Gouden Beer voor 'Black Coal, Thin Ice' heeft de Chinese…

Film Fest Gent - Gilles Coulier, regisseur 'War of the Worlds'

Gilles Coulier, regisseur 'War of the Worlds'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - Echo

Echo

De IJslandse regisseur Rúnar Rúnarsson zette zich op de internationale kaart met veelbekroonde drama's als…

Film Fest Gent - Light of My Life

Light of My Life

Na een paar kortfilms en 'I'm Still Here', de mockumentary-performance rond Joaquin Phoenix, kruipt acteur…

Film Fest Gent - The Lighthouse

The Lighthouse

Een film over twee vuurtorenwachters aan het einde van de 19de eeuw in de Amerikaanse…

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Voor haar vierde speelfilm, na 'Rosie', '(N)iemand' en 'Little Black Spiders', verfilmde cineaste Patrice Toye…

Film Fest Gent - Sorry We Missed You

Sorry We Missed You

De Britse kitchen sink-veteraan Ken Loach verklaarde zich al meermaals gepensioneerd, maar verscheen in 2016…

Film Fest Gent - Robin Broos, cultuurjournalist De Morgen

Robin Broos, cultuurjournalist De Morgen

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - The Barefoot Emperor

The Barefoot Emperor

Na arthouseparels als 'Altiplano' en 'La cinquième saison' verraste de Belgisch-Amerikaanse regietandem Peter Brosens en…

Film Fest Gent - Beats

Beats

Er is niets beter dan dansend ten onder gaan. Dat weet ook Brian Welsh, de…

Film Fest Gent - Cleo

Cleo

Na een handvol kortfilms en enkele videoclips voor Mauro Pawlowski en Intergalactic Lovers debuteert Eva…

Film Fest Gent - Ghost Tropic

Ghost Tropic

Amper een paar maanden nadat hij met zijn ingetogen en benauwende stadsportret 'Hellhole' de nasleep…

Film Fest Gent - Sorry We Missed You

Sorry We Missed You

De Britse kitchen sink-veteraan Ken Loach verklaarde zich al meermaals gepensioneerd, maar verscheen in 2016…

Film Fest Gent - Willem Wallyn, regisseur van 'All Of Us'

Willem Wallyn, regisseur van 'All Of Us'

Films waar ik naar uitkijk (in alfabetische volgorde):


Film Fest Gent - Da Yie

Da Yie

Anthony heeft mij verbluft met zijn talent van bij zijn ingangsexamen op het RITS, waar hij iedereen wegblies met een filmpje op zijn telefoon. Alles wat hij maakt is de moeite.

Film Fest Gent - Friedkin Uncut

Friedkin Uncut

De belangrijkste onderschatte regisseur van Hollywood. Een meester en een voorbeeld voor verschillende generaties.

Film Fest Gent - Light of My Life

Light of My Life

Casey Affleck is het genre acteur waarvoor ik naar de cinema ga. Hier staat hij aan beide kanten van de camera, dubbel uitkijken voor mij.

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

We hebben elk onze film afgewerkt op hetzelfde moment in Studio l’Equipe zonder ooit een beeld van elkaars film gezien te hebben. Hier zit ik dus al 8 maand op te wachten.

Film Fest Gent - Bert Van Dael, scenarist van 'De Twaalf'

Bert Van Dael, scenarist van 'De Twaalf'

Films waar ik naar uitkijk


Film Fest Gent - The Dead Don't Die

The Dead Don't Die

Ik kijk elke keer weer uit naar een Jim Jarmusch ervaring. Deze lijkt me de perfecte film voor een amusante avond.

Film Fest Gent - Ghost Tropic

Ghost Tropic

Ik zat met Bas in de klas, en vind het fantastisch knap hoe hij twee films in een jaar weet klaar te stomen voor zowel Berlijn als Cannes. De trailer sprak me alvast erg aan.

Film Fest Gent - The Lighthouse

The Lighthouse

Dit leek wel de film waar op het Cannes filmfestival het meest over gepraat werd. Ik ben benieuwd.

Film Fest Gent - Mother

Mother

Deze Belgische docu werd door The Guardian getipt als een van de top films van het jaar. Ik kijk uit naar het resultaat.

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Ik mocht al eens een preview scene zien van deze film en vond dit erg mooi. Ik kijk uit naar de volledige film.

Thema's…

Film Fest Gent - Literatuur

Literatuur

Vaak ligt aan de basis van een grote film ook een geweldig boek, toneelstuk of toont die het leven van een schrijver. Daar toont Film Fest Gent vijf exemplaren van.


Film Fest Gent - Martin Eden

Martin Eden

Gebaseerd op een deels autobiografische roman uit 1909 van de Amerikaanse auteur Jack London, wiens werk al vaak verfilmd is ('The Call of the Wild', 'White Fang'). Ook 'Martin Eden' is al herhaaldelijk naar het witte doek vertaald.

Film Fest Gent - Muidhond

Muidhond

Naar het gelijknamige boek van Inge Schilperoord. Muidhond won de Bronzen Uil 2015 en stond op de shortlist van de ECI Literatuurprijs, Libris Literatuur Prijs, Fintro Literatuurprijs, Opzij Literatuurprijs, ANV Debutantenprijs en Anton Wachterprijs.

Film Fest Gent - Salomé

Salomé

Opzienbarende stille verfilming van Oscar Wilde's beroemde toneelstuk.

Film Fest Gent - Uitgelezen

Uitgelezen

Pittige discussies over recent verschenen boeken tussen bekende graaglezers. Met Stefan Brijs, Linde Merckpoel, Jos Geysels, Anna Luyten, Fien Sabbe & Mooneye.

Film Fest Gent - While at War

While at War

Cenrtraal personage in de film is Miguel de Unamuno (1864-1936), een van de meest prominente, veelzijdige en tegendraadse Spaanse schrijvers in de eerste decennia van de 20e eeuw, een periode die wel de Zilveren Tijd van de Spaanse letteren wordt genoemd.

Film Fest Gent - Dansfilms

Dansfilms

Sinds er bewegend beeld bestaat, swingen dansfilms de pan uit. Vijf films uit het programma waar dans centraal staat.


Film Fest Gent - And Then We Danced

And Then We Danced

Merab zit al op erg jonge leeftijd bij de nationale Georgische dansacademie. Zijn wereld wordt bruusk door elkaar geschud wanneer de charismatische Irakli de academie vervoegt en tegelijkertijd Merabs grootste rivaal en grootste verlangen wordt.

Film Fest Gent - Beats

Beats

In de jaren '90 werd het VK overspoeld door raves: illegale feesten met stevige beats en een schijnbaar oneindige voorraad drugs. In 1994 kwam de overheid daarom met de Criminal Justice Bill, waarin het in groep dansen op repetitieve beats strafbaar werd.

Film Fest Gent - Cunningham - 3D

Cunningham - 3D

Het leven en werk van Mercier 'Merce' Cunningham, vader van de hedendaagse dans, in 3D.

Film Fest Gent - The Dying Swan

The Dying Swan

Een van de twee films die regisseur Yevgeny Bauer draaide met Vera Karalli, legendarische ballerina van het Bolsjojtheater. Ze speelt een danseres die in de klauwen terechtkomt van een psychotische schilder.

Film Fest Gent - Biopics

Biopics

Het leven, of soms ook maar een stukje uit het leven van beroemdheden.


Film Fest Gent - Judy

Judy

Een ontroerende biopic over Judy Garland (naar het toneelstuk 'End of the Rainbow') met als grootste troef de innemende vertolking van Renée Zellweger ('Bridget Jones's Diary') die zelf de zangpartijen voor haar rekening heeft genomen.

Film Fest Gent - Our Godfather

Our Godfather

Het verhaal van de belangrijkste spijtoptant uit de Italiaanse maffia Tommaso Buscetta in documentaire vorm.

Film Fest Gent - Il traditore

Il traditore

En het verhaal van diezelfde Tommaso Buscetta uit de docu Our Godfather naar fictie vertaald door Italiaans grootmeester Marco Bellocchio.

Film Fest Gent - Where's My Roy Cohn?

Where's My Roy Cohn?

Roy Cohn was een van de meest controversiële Amerikanen van de 20e eeuw. Als meedogenloze advocaat varieerde zijn carrière van het optreden als adviseur van senator McCarthy tot het vormgeven van de carrière van de jonge projectontwikkelaar Donald Trump.

Film Fest Gent - Romance/ Passie

Romance/ Passie

Vijf films die de lof zingen van grote passies die het noodlot, vooroordelen, onbegrip en taboes trotseren.


Film Fest Gent - La Belle époque

La Belle époque

Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, die waarin hij zijn grote liefde Marianne voor het eerst ontmoette, veertig jaar geleden.

Film Fest Gent - Instinct

Instinct

Deze film over een psychologe die een liefdesrelatie ontwikkelt met een zedendelinquent, is Nederlands inzending voor de Oscars.

Film Fest Gent - Öndög

Öndög

Een Mongoolse liefdesverhaal, met een prachtig gefotografeerde amoureuze ontmoeting tussen een jonge politieagent en een herderin.

Online communicatie door Lavagraphics