11 22 okt. '22
Hot in Day Cold at Night still 1

Focus on South Korean Cinema

De Zuid-Koreaanse cinema is al jarenlang een van de meest interessante ter wereld. Deze Focus laat je de rijkdom ontdekken van de nieuwste films uit het schiereiland, inclusief werk van meesters als Hong Sang-soo en Im Sang-soo.

Focus on South Korean Cinema?

Film Fest Gent helpt je graag op weg bij het kiezen van je favoriete films uit ons programma. Via Secties & Tags kom je te weten welke films het beste bij jou passen. In de sectie Focus on South Korean Cinema vind je het beste wat de Zuid-Koreaanse cinema te bieden heeft.

Ontdek de andere Secties & Tags

Ontdek de selectie

Koreaanse filmmuziek

Op donderdag 20 oktober zet Film Fest Gent de crème de la crème van de Koreaanse filmmuziek in de kijker tijdens het concert Korean Composers. Muziek uit onder meer Oscarwinnaar Parasite en de hitserie Squid Game zal live uitgevoerd worden.

Concert Korean Composers visual liggend

Zin in meer films uit Zuid-Korea?

Dompel je onder in de Zuid-Koreaanse cinema van de 21ste eeuw en ontdek klassiekers van verschillende filmmakers die hun stempel gedrukt hebben op de Koreaanse cinema.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.