VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Film Fest Gent Talkies #4: Dirk Brossé
Film Fest Gent Talkies #4: Dirk Brossé
donderdag 6 jul 2017 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
06 jul 19:30

De Krook

Nodig je vrienden uit

Tijdens de vierde editie van Film Fest Gent Talkies ontvangen we componist en dirigent Dirk Brossé die ons alles komt vertellen over filmmuziek.

In onze laatste editie van Film Fest Gent Talkies voor de zomerstop staat filmmuziek centraal. Een muzikale gast kan dan ook niet ontbreken. Dirk Brossé is muziekdirecteur bij Film Fest Gent en componeerde onder andere muziek voor de populaire Britse reeks 'Parade's End' (2012) met Benedict Cumberbatch en Rebecca Hall in de hoofdrollen. Hij werd tevens uitgekozen door componist John Williams om de filmmuziek van 'Star Wars' te dirigeren op de wereldtournee. Brossé is dirigent van de Brussels Philharmonic tijdens de World Soundtrack Awards en het Symphonic Jazz Concert op 18 en 19 oktober 2017. 

Onze vaste panelleden (Britt ValkenborghsBen Van Alboom en Steven Tuffin) leiden zoals steeds de avond in en praten samen met Patrick Duynslaegher over enkele recente bioscoopreleases.

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 6 juli in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur. 

Koop tickets voor Film Fest Gent Talkies #4: Dirk Brossé

Inbegrepen is een gegarandeerde zitplaats en een drankje in het Krookcafé.

Koop een ticket  

De Krook

Miriam Makebaplein 1
9000 Gent
België


Online communicatie door Lavagraphics