VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Kies je dag:
Film Fest Gent Talkies #3: Johan Heldenbergh over 'The Zookeeper's Wife'
Film Fest Gent Talkies #3: Johan Heldenbergh over 'The Zookeeper's Wife'
donderdag 1 jun 2017 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
01 jun 19:30

De Krook

Nodig je vrienden uit

Tijdens de derde editie van Film Fest Gent Talkies ontvangen we acteur en Gentenaar Johan Heldenbergh. Hij komt vertellen over zijn Amerikaans filmavontuur 'The Zookeeper's Wife'.

Je kent Johan Heldenbergh zonder twijfel van 'The Broken Circle Breakdown', alsook van de verfilming van 'De helaasheid der dingen'. Zijn recentse film, 'The Zookeeper's Wife', is een Amerikaanse oorlogsprent met een straffe cast; de charmante Jessica Chastain op kop. 

Onze vaste panelleden (Britt ValkenborghsBen Van Alboom en Steven Tuffin) leiden zoals steeds de avond in en praten samen met Patrick Duynslaegher over enkele recente bioscoopreleases.

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 27 april in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur. 

Koop tickets voor Film Fest Gent Talkies #3: Johan Heldenbergh over 'The Zookeeper's Wife'

Inbegrepen is een gegarandeerde zitplaats en een drankje in het Krookcafé.

Koop een ticket  

Gerelateerd media

De Krook

Miriam Makebaplein 1
9000 Gent
België


Online communicatie door Lavagraphics