11 22 okt. '22

Dagprogramma Dag van het Filmberoep 2021

De jaarlijkse Dag van het Filmberoep op Film Fest Gent is een belangrijk samenkomen van professionals uit de filmindustrie. Tijdens de dag worden verschillende onderwerpen aangekaart en kom je te weten wat er broeit in het Vlaamse filmlandschap.

Programma

9:30 Vertoning episode 1 GROND + SERIAL DAY
Na de vertoning van de eerste episode van de gloednieuwe serie Grond volgt een talk met de scenaristen Wannes Cappelle, Zouzou Ben Chikha en regisseur Mathieu Mortelmans

13:00 FFG Talkie Filmkritiek in Vlaanderen
Een gesprek met de initiatiefnemers van de twee nieuwe Vlaamse filmtijdschriften Humbug en Fantômas en met de hoofdredacteur van het Nederlandse De Filmkrant Roland Rovers

14:30 Directors Roundtable
Talk met Vlaamse regisseurs die in het buitenland hebben gewerkt. Met: Teodora Ana Mihai, Cecilia Verheyden, Gilles Coulier, Jan Matthys en Hans Herbots

16:30 Industry Closing Debate
Panelgesprek met enkele keyspelers uit de Vlaamse audiovisuele sector over globaliserende veranderingen in deze sector en de plek van auteursgedreven producties hierin. Met o.a.: Ricus Jansegers (VRT), Annick Bongers (SBS), Peter Vindevogel (Streamz), Koen Van Bockstal (VAF), Hans Van Acker (KFD) en VOFTP.

18:00 Slotwoord door Koen Van Bockstal (VAF)

Naam
Dag van het Filmberoep - voormiddag
Dag van het Filmberoep - namiddag
Dagvan Filmberoep2021 partners

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.