World soundtrack awards
 
Film Fest Gent - WSA Industry Days - Panels (Cancelled)
Gearchiveerd: WSA Industry Days - Panels (Cancelled)

Gearchiveerd
duur: 180 minuten
Muziek/Musical

Het internationale live muziek-industrie programma werd afgelast omwille van de huidige omstandigheden. Mensen die een ticket kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden voor een terugbetaling.

Het panelgesprek Composer diversity zal online te bekijken zijn vanaf 24 oktober.

 

 

In de panelgesprekken tijdens de WSA Industry Days bieden WSA-gasten een unieke blik achter de schermen van de filmmuzieksector. Niet te missen voor zowel studenten en professionals als filmmuziekliefhebbers!

Ze behandelen themata als diversiteit binnen de filmmuziekindustrie, hoe een eigen stem en werk te vinden in de hedendaagse filmmuzieksector, en nog veel meer. 

  • Eerst vraagt Patrick Duynslaegher aan de genomineerde componisten Alfonso G. Aguilar (Klaus), Dascha Dauenhauer (Berlin Alexanderplatz) en Hannes De Maeyer (Torpedo) hoe ze een eigen stem hebben gevonden en zich hebben kunnen onderscheiden in het hedendaagse filmmuzieklandschap. 
  • Daarna gaat Hannes De Maeyer, die met Torpedo twee keer is genomineerd voor de World Soundtrack Awards, in gesprek met Jan Hautekiet (voorzitter van auteursmaatschappij Sabam) over de combinatie van elektronische en orchestrale elementen in zijn scores voor Patser en The Racer
  • Aanvullend op deze twee live gesprekken, vertonen we tevens een vooraf opgenomen discussie over "diversiteit binnen de filmmuzieksector" met Michael Abels (Discovery of the Year 2019), Diego, Nora & Lionel Baldenweg, Nainita Desai en Lolita Ritmanis (genomineerd voor de Public Choice Award 2020), gemodereerd door Milena Fessmann.

Volg het allemaal tijdens de WSA Panel Talks op 24 oktober.

Credits

Meer info

dialoog: Engels

Technical Specs

formaat: TALK

In samenwerking met


Supported by
Online communicatie door Wisefools