World soundtrack awards
Film Fest Gent - Talk: Uitgelezen
Gearchiveerd: Talk: Uitgelezen

Gearchiveerd
duur: 120 minuten

Film Fest Gent in Vooruit

Ook in seizoen '15-'16 komen leesbeesten weer maandelijks aan hun trekken in Vooruit. Uitgelezen blijft met haar vaste panelleden Fien Sabbe, Anna Luyten en Jos Geysels je gids in het dichtbegroeide boekenwoud. Voor deze editie, die volledig rond film (ihkv Film Fest Gent) draait, nodigen ze politicus Mathias De Clercq en regisseur Kadir Balci (van o.a. 'Turquaze' en 'Trouw met mij') uit. Samen zorgen ze voor pittige commentaren en aanlokkelijke leestips. Speciale gast van de avond is Dimitri Verhulst.

Welke boeken ze samen onder handen zullen nemen:

• Paula Hawkins - Het meisje in de trein: een overtuigende en pakkende zwarte psychologische thriller dat geniet van een ongezien succes in de VS, Engeland en Canada.
• Michel Houellebecq - Onderworpen: Frankrijks grootste provocateur is terug, met zijn bekende thema's: liefde, seks, eenzaamheid... Maar voor het eerst eindigt hij met een verrassend majeurakkoord.
• Stefan Brijs - Maan en zon: een roman vol tegenstellingen - liefde en haat, waarheid en leugen, goed en kwaad - van een van onze grootste verhalenvertellers (van o.a. 'Post voor mevrouw Bromley' en 'De engelenmaker').

Het muzikale intermezzo wordt verzorgd door niemand minder dan Bony King!

Credits

Meer info

Technical Specs

formaat: TALK
Online communicatie door Lavagraphics