World soundtrack awards
 
Film Fest Gent - Talk: Serial Day
Gearchiveerd: Talk: Serial Day

Gearchiveerd
duur: 420 minuten

9:30-10:20 Vertoning pilootaflevering 'Tabula Rasa'

10:30-12:00 Panelgesprek met de makers van 'Tabula Rasa'
Panelgesprek met showrunner Malin-Sarah Gozin en scenaristen Christophe Dirickx en Veerle Baetens (die ook de hoofdrol speelt), regisseurs Kaat Beels en Jonas Govaerts en monteur Bert Jacobs; gemodereerd door Michel Sabbe.

13:00-14:30 Panelgesprek
Panelgesprek over de toekomst van de ontwikkeling van televisiereeksen met onder andere Wim Janssen (één), Malin-Sarah Gozin (showrunner 'Tabula Rasa'), Sylvie Coquart-Morel (RTBF), Eilon Ratzkovsky (TorinoFilmLab's SeriesLab), Hans Christian Storrøsten (scenarist 'Monster') en Eszter Angyalosy (Development Editor HBO Europe); gemodereerd door Michel Sabbe, in samenwerking met de VRT, het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Creative Europe Media Desk Vlaanderen en de Scenaristengilde. Lees hier meer over de sprekers van het panelgesprek.

14:30-15:30 Digital Storytelling
Culture Club (Canvas/Radio 1) en Film Fest Gent sloegen de handen in elkaar om de opkomst van digital storytelling te onderzoeken. Sinds de komst van sociale media regisseren we ons eigen leven in foto's en filmpjes. Culture Club draait de rollen om en daagt filmmakers uit om aan de slag te gaan met de (beperkte) middelen van Instagram. Hoe halen die meer uit het medium? Waar liggen de opportuniteiten, wat zijn de beperkingen? Het resultaat wordt voorgesteld en toegelicht door de makers, waaronder regisseurs Sahim Omar Kalifa ('Zagros') en Lenny Van Wesemael ('Café Derby').

Credits

Meer info

Technical Specs

formaat: TALK
Online communicatie door Wisefools