World soundtrack awards

COVID-19: Info en maatregelen vind je hier

 
Kies je dag:
Film Fest Gent - Moon Duo presents 'Stars are the Light'
Gearchiveerd: Moon Duo presents 'Stars are the Light' - ft. visuals by Emmanuel Biard

Gearchiveerd
duur: 90 minuten

Videodroom

BELANGRIJK: Omwille van factoren die uit onze handen liggen, is de lichtinstallatie voor Moon Duo niet op tijd in Gent geraakt voor de show. We werken momenteel samen met Emmanuel Biard aan een geschikte visuele show als vervanger. Onze excuses voor het ongemak. Geen zorgen, de show wordt nog steeds een adembenemende beleving vol licht en en geluid. Bedankt voor uw begrip!

Psychedelische krautrock en elektronische drones: zo kon je tot voor kort in een notendop de muzikale exploten van Erik 'Ripley' Johnson (Wooden Shjips) en Sanae Yamada omschrijven. Beter bekend als Moon Duo verkennen ze sinds 2009 allerlei occulte universa die wij als gewone stervelingen nooit betreden. Op hun nieuwe album 'Stars Are The Light' slaat het duo andere paden in: seventies funk en nineties rave vormen deze keer de leidraad. Hun wereldtournee starten ze in Vooruit, live geruggensteund door een even geestverruimende lichtshow van beeldend kunstenaar Emmanuel Biard.

Voor de 'Stars Of The Light'-tour werkt Moon Duo samen met Emmanuel Biard. De Britse kunstenaar maakte in het verleden lichtinstallaties voor live shows van de Schotse producer Koreless en clubicoon Lotic - zijn 'Endless Power' was dit jaar nog te zien tijdens OUT THE FRAME. Hun eerste samenwerking brengt Moon Duo en Biard tijdens VIDEODROOM naar de Theaterzaal. Exclusieve Belgische show én Europese première!

Credits

Meer info

Technical Specs

formaat: CONCERT

In samenwerking met


Supported by
Online communicatie door Wisefools