VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Medianeras
Gearchiveerd: Medianeras - Sidewalls

regisseur: Gustavo Taretto

Gearchiveerd
Explorezone ,
Film Fest Gent - Medianeras

In deze langere versie van Taretto's gelijknamige kortfilm uit 2005, die op het internationaal kortfilmfestival van Clermont-Ferrand de grote prijs wegkaapte, wordt het grootstedelijke leven onder de loep genomen. Woody Allen's “Manhattan” en Jacques Tati's “Playtime” zijn hierbij nooit veraf. Buenos Aires: 3 miljoen mensen en een gevoel van eenzaamheid bij haar inwoners dat zijn gelijke niet kent. Martin, een jonge webdesigner die last heeft van paniekaanvallen, verwijt de chaotische architectuur van de stad schuldig te zijn aan alles wat op emotioneel vlak bij de stedelingen fout loopt. Geïntimideerd door de “gebouwendrab” en de krioelende mensenmassa blijft Martin binnen, gekluisterd aan zijn computer. Mariana is een gefaalde architecte die compleet gebroken is na het einde van een relatie van vier jaar. Martin en Mariana wonen in dezelfde straat, in twee aanpalende huizen, maar toch hebben zij elkaar nog nooit ontmoet. Wat hen scheidt brengt hen tegelijk bij elkaar.

Op donderdag 20 oktober is de voorstelling van Medianeras om 20u in Kinepolis 9 exclusief voorbehouden voor singles. De film wordt ingeleid door StuBru-presentatrice Kirsten Lemaire.
Na de film zorgen de uitbaters van het festivalcafé Bar Ingmar samen met DJ’s Gus & Sense & Black Frank voor de ideale atmosfeer om elkaar beter te leren kennen. En omdat singles het met één loontje moeten doen, kosten tickets uitzonderlijk maar € 6!
Enkel toegang op vertoon van een uitprint van je facebookprofiel waarop te lezen staat dat je single bent!
Klik hier om je ticket te kopen!

Credits

regisseur: Gustavo Taretto

Meer info

Filmografie

GUSTAVO TARETTO: Las Insoladas (2002, short), Cien Pesos (2003, short), Medianeras (2005, short), Hoy No Estoy (2007, short), Una Vez Más (2010, short), Medianeras (2011)

Technical Specs

Online communicatie door Lavagraphics