VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Dance! Dance! Dance! (Film Concert: Arsenal)
Gearchiveerd: Dance! Dance! Dance! (Film Concert: Arsenal) (2014)

regisseur: Hendrik Willemyns, Ken Ochiai

componist: Arsenal
Met: Dean Fujioka, Ayumi Ito, Aoi Morikawa, e.a.

Gearchiveerd
duur: 75 minuten
Belgian Cinema Today ,
Sound and Vision
Film Fest Gent - Dance! Dance! Dance! (Film Concert: Arsenal)

Is het een concert? Is het een film? Is het een concertfilm? Of een filmconcert? Who cares! Als het uit de koker van de jongens achter Arsenal komt weet je zeker dat het een onbeschrijfelijke ervaring wordt. De liefde van Arsenal voor beeld is reeds langer gekend en resulteerde dit jaar in een unieke film die zich afspeelt in Japan. DJ Furu wordt er geconfronteerd met de invoering van een oude verloren gewaande wet uit 1948 die het dansen in Tokio verbiedt. Gevolg: overal in Japan worden discotheken gesloten. Dik tegen de zin van Natsuko, een knappe jonge vrouw die erop uit is om de nacht van 11 maart onvergetelijk te maken. In haar zoektocht kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carrière draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken. Hendrik Willemyns schreef en produceerde het project in samenwerking met de Japanse regisseur Ken Ochiai. 'Dance! Dance! Dance!' is een indrukwekkende moodboard van de nieuwe plaat 'Furu' geworden. (S.D.W.)

Uniek filmconcert met onuitgegeven soundtrackmateriaal en bekendere nummers

Deze uitzonderlijke voorstelling rond Arsenals nieuwe plaat, Furu, zal op 22 oktober 2014 in wereldpremière gaan op Film Fest Gent in samenwerking met Vooruit.

De liefde van Arsenal voor beeld is reeds langer gekend en resulteerde dit jaar in een unieke film die zich afspeelt in Japan. Hendrik Willemyns schreef en produceerde het project in samenwerking met de Japanse regisseur Ken Ochiai. 'Dance! Dance! Dance!' is een indrukwekkende moodboard van hun nieuwe plaat Furu geworden. Het filmconcert zal onuitgegeven soundtrack-materiaal combineren met bekendere nummers van Arsenal.
Klik hier om uw tickets te boeken voor de voorstelling op woensdag 22 oktober (20:00 - Vooruit, Theaterzaal)

Credits

regisseur: Hendrik Willemyns, Ken Ochiai
componist: Arsenal

Meer info

dialoog: Japans
ondertitels: Nl ond.
land: België - Japan
jaar: 2014

Technical Specs

formaat: SPECIAL

Met de steun van


Supported by
Online communicatie door Lavagraphics