World soundtrack awards
 
Filmconcert Arsenal: DANCE! DANCE! DANCE!
Gearchiveerd: Filmconcert Arsenal: DANCE! DANCE! DANCE!
woensdag 22 okt 2014 - 20:30
Concerten
Gearchiveerd

Vooruit

Deze uitzonderlijke voorstelling rond hun nieuwe plaat, Furu, zal op 22 oktober 2014 in wereldpremière gaan op Film Fest Gent in samenwerking met Vooruit. Dance! Dance! Dance! is een indrukwekkende moodboard geworden van hun nieuwe plaat Furu. Het filmconcert zal onuitgegeven soundtrackmateriaal combineren met bekendere nummers van Arsenal.

De liefde van Arsenal voor beeld is reeds langer gekend en resulteerde dit jaar in een unieke film die zich afspeelt in Japan. Hendrik Willemyns schreef en produceerde het project in samenwerking met de Japanse regisseur Ken Ochiai.

Synopsis
Tokio 2012. De Japanse DJ Furu wordt geconfronteerd met de invoering van een oude verloren gewaande wet uit 1948 die het dansen in Tokio verbiedt, maar wel wordt ingevoerd. Gevolg: Overal in Japan worden discotheken gesloten. Dik tegen de zin van Natsuko, een knappe jonge vrouw die erop uit is om de nacht van 11 maart onvergetelijk te maken. In haar zoektocht kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carriere draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken.

Bekijk hieronder de officiële HD trailer van Dance! Dance! Dance!
Het album, dat - zoals vermeld- geïnspireerd is op het verhaal van de film, is ook verkrijgbaar via iTunes via deze link!

Vooruit

Online communicatie door Wisefools