VAF Kinepolis ING
World soundtrack awardsWSA
Film Fest @ UGent 19 okt: A Serious Game
Gearchiveerd: Film Fest @ UGent 19 okt: A Serious Game
woensdag 19 okt 2016 - 09:30
Talks
Gearchiveerd

Kinepolis Gent

Koop je tickets (kies voor 19 okt)  

Film Fest @ UGent 19 okt: A Serious Game

Wetenschap op het filmfestival? Dat kan! De UGent en Film Fest Gent slaan dit jaar de handen in elkaar en bieden een uniek, verdiepend programma aan. Zo ruilen proffen hun auditorium in voor een cinemazaal tijdens de ‘Film Fest UGent Sessies’, waar ze een film tonen en lesgeven over thema’s die aansluiten bij hun vakgebied. De vier ochtendsessies bestaan uit een korte inleiding, de filmvertoning en een nabespreking.

Op 19 oktober bespreken prof. dr. Sophie Wennerscheid & prof. dr. Daan Vandenhaute (Arts and Philosophy) de film A Serious Game (Pernilla August, 2016).

De film wordt kort ingeleid om 09:30 uur, het college volgt in de zaal na afloop van de film. Voor de ochtendsessies geldt de reguliere ticketverkoop.

Andere UGent Ochtend Sessies:

  • 17/10 The Emperor in August (Masato Harada, 2015) door prof. dr. Christian Uhl (Arts and Philosophy)
  • 18/10 Austerlitz (Sergei Loznitsa, 2016) door prof. dr. Daniel Biltereyst (Film and Media Studies)
  • 20/10 Shadow World (Johan Grimonprez, 2016) by prof. dr. Christel Stalpaert (Performing Arts and Media). Aansluitend aan de Ochtendsessie heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij het Symposium 'If you won't let us dream, we won't let you sleep' over wapenhandel in Vooruit (inclusief lunch).
Online communicatie door Lavagraphics