World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #8: Gilles De Schryver
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #8: Gilles De Schryver
donderdag 25 jan 2018 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

Film Fest Gent Talkies #8: Gilles De Schryver

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. 

Onze vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt Valkenborghs, Ben Van Alboom en Steven Tuffin en zij zullen de avond inleiden. Samen met de artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases.

Centrale gast van deze achtste editie van de Film Fest Gent Talkies is Gilles De Schryver. Gilles De Schryver is een Belgische film- en theateracteur en is momenteel te zien in 'Resurrection', het langspeelfilmdebuut van Oostendenaar Kristof Hoornaert. Eerder kon je hem aan het werk zien in de succesvolle tv-serie 'Code 37' en de film 'Hasta La Vista'. Daarnaast is Gilles ook medeoprichter van het productiehuis De Wereldvrede dat vorig jaar de film 'Cargo' maakte. 

Film Fest Gent Talkies: donderdag 25 januari in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur.

De Krook

Online communicatie door Wisefools