World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #6: Jonas Govaerts
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #6: Jonas Govaerts
donderdag 26 okt 2017 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. 

Onze vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt Valkenborghs, Ben Van Alboom en Steven Tuffin en leiden de avond in. Samen met de artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases.

Centrale gast van deze zesde editie van de FFG Talkies is Jonas Govaerts. In 2014 verraste deze regisseur met de horrorprent 'Welp'. Ondertussen is hij co-regisseur (met Kaat Beels) van 'Tabula Rasa'. Deze reeks ging in première op Film Fest Gent en is te zien op Eén vanaf 29 oktober. Om alles te weten te komen over deze fantastische serie zak je dus donderdag gewoon beter af naar de FFG Talkies.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 28 september in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur. 

De Krook

Foto's

Film Fest Gent -
Online communicatie door Wisefools