World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #5: Adil El Arbi en Bilall Fallah
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #5: Adil El Arbi en Bilall Fallah
donderdag 28 sep 2017 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

De vijfde editie van de Film Fest Gent Talkies krijgen een flinke injectie cool met gasten Adil El Arbi en Bilall Fallah. Kom alles te weten over het regisseurduo achter 'Black' en 'Image', hun recente avonturen in Amerika en hun nieuwste film 'Patser'. 

Dat Adil en Bilall drukbezet zijn, is een understatement. De jongens vertoeven tegenwoordig in Los Angeles, waar ze de vierde episode in de legendarische Beverly Hills Cop-reeks zullen regisseren, maar maken ondertussen nog even tijd om hun passieproject 'Patser' te maken. De opnames van 'Patser' vinden plaats in Antwerpen en Matteo Simoni krijgt een hoofdrol. 

Onze vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt Valkenborghs, Ben Van Alboom en Steven Tuffin en leiden de avond in. Samen met de artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases.

 

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. 

Film Fest Gent Talkies: donderdag 28 september in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur. 

De Krook

Foto's

Film Fest Gent -
Online communicatie door Wisefools