World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #2: VAF-directeur Pierre Drouot over Cannes 2017
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #2: VAF-directeur Pierre Drouot over Cannes 2017
donderdag 27 apr 2017 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

Na een succesvolle eerste editie van de Film Fest Gent Talkies in De Krook Bibliotheek zijn we klaar voor een nieuwe filmbabbel op 27 april.

Tijdens de tweede editie van Film Fest Gent Talkies zoomen we samen met Vlaams Audiovisueel Fonds-directeur Pierre Drouot in op het komende Festival de Cannes dat start op 17 mei.

Centrale gast Pierre Drouot is sinds 2005 directeur-intendant van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Eind dit jaar loopt zijn mandaat af en draagt hij de fakkel over. We blikken terug op zijn ervaring met het filmfestival van Cannes waar verschillende films die hij produceerde geselecteerd werden.

Onze vaste panelleden (Britt ValkenborghsBen Van Alboom en Steven Tuffin) buigen zich over de officiële selectie van het filmfestival van Cannes. Dit alles gebeurt onder het alziend oog en het kritisch oor van Patrick Duynslaegher, artistiek directeur van Film Fest Gent. 

Inbegrepen in je ticket is een gegarandeerde zitplaats én drankje en in het Krookcafé.

Film Fest Gent Talkies is onze maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt.

Je kan de eerste Talkies met Tom Lanoye en Hilde Van Mieghem hier herbeluisteren.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 27 april in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur.

De Krook

Gerelateerd media

Online communicatie door Wisefools