World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #17: Nic Balthazar
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #17: Nic Balthazar
donderdag 9 mei 2019 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

Talkies, de maandelijkse talkshow van Film Fest Gent in de inspirerende setting van Bibliotheek De Krook, verwelkomt een nieuwe centrale gast uit de culturele wereld. Nic Balthazar praat op 9 mei samen met Patrick Duynslaegher over zijn passie voor film.

Nic Balthazar is een Belgische film- en televisiemaker. Hij was jarenlang presentator van het VRT-reisprogramma ‘Vlaanderen Vakantieland’ en maakte in 2007 zijn filmdebuut als regisseur met ‘Ben X’, een herwerking van zijn eigen boek 'Niets, was alles wat hij zei'. Nadien volgden nog twee andere films: 'Tot Altijd' (2012) en 'Everybody Happy' (2016). Nic Balthazar zet zich ook al jaren in voor het klimaat.

Deze editie van Film Fest Gent Talkies vindt plaats in het kader van de zevende editie van het TUMULTINGENT kunstenfestival van Urgent.fm. Nic Balthazar kijkt naar de toekomst en bespreekt zijn vijf favoriete films over klimaatverandering.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 9 mei in het Krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur. Koop hier ticket(s).

De Krook

Online communicatie door Wisefools