World soundtrack awards

COVID-19: Info en maatregelen vind je hier

 
Kies je dag:
Film Fest Gent Talkies #12: Pascale Platel
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #12: Pascale Platel
donderdag 5 jul 2018 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. 

Onze vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt Valkenborghs, Ben Van Alboom en Steven Tuffin en zij zullen de avond inleiden. Samen met de artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases.

Centrale gast van deze twaalfde editie van Film Fest Gent Talkies is Pascale Platel. Ze laat zich niet door één woord omschrijven: 'Ik ben Pascale Platel, vrouw, moeder, geliefde, dochter, zuster, vriendin'. Platel is vooral actief als actrice in het jeugdtheater. Al ziet ze zichzelf eerder als 'bricoleuze' van woorden, beelden en muziek. Momenteel tourt ze met haar nieuwste voorstelling 'Deer Diana' en de herneming van '20 jaar De Koning van de Paprikachips'.

Film Fest Gent Talkies: donderdag 5 juli in het krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19.30 tot 20.30 uur; nabespreking tot 21.00 uur.

Online communicatie door Wisefools