World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #11: Raoul Servais
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #11: Raoul Servais
donderdag 31 mei 2018 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. 

Onze vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt ValkenborghsBen Van Alboom en Steven Tuffin en zij zullen de avond inleiden. Samen met de artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases.

Centrale gast van deze elfde editie van Film Fest Gent Talkies is Raoul Servais. Hij zette de Vlaamse animatiefilm op de internationale kaart en wordt terecht beschouwd als een van de pioniers van het genre. Zijn films vielen in de prijzen op onder andere het filmfestival van Venetië en Cannes. Op 1 mei kreeg Servais de titel van ereburger in zijn geboortestad Oostende. 

Film Fest Gent Talkies: donderdag 31 mei in het krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19.30 tot 20.30 uur; nabespreking tot 21.00 uur.

De Krook

Online communicatie door Wisefools