World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #10: Jonas Geirnaert en Julie Mahieu
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #10: Jonas Geirnaert en Julie Mahieu
donderdag 26 apr 2018 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. 

Onze vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt ValkenborghsBen Van Alboom en Steven Tuffin en zij zullen de avond inleiden. Samen met de artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases.

Centrale gasten van deze tiende editie van Film Fest Gent Talkies zijn Jonas Geirnaert en Julie Mahieu. Jonas Geirnaert is vooral bekend als geestelijke vader van kabouter Wesley en als deel van het comedycollectief Neveneffecten. Julie Mahieu werkte o.a. mee aan programma's zoals 'Man Bijt Hond' en 'De Ideale Wereld'. Samen begonnen ze in 2014 te werken aan het scenario van de bloedstollende serie 'De Dag'. 

In de serie ontspint zich een dag lang een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers bij een bankoverval. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. De meeslepende reeks is integraal beschikbaar op play en play more van Telenent en verschijnt in het najaar op VIER. 

Film Fest Gent Talkies: donderdag 26 april in het krookcafé (Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent) van 19.30 tot 20.30 uur; nabespreking tot 21.00 uur.

 

De Krook

Film Fest Gent Talkies #10: Jonas Geirnaert en Julie Mahieu
Online communicatie door Wisefools