World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #1: Tom Lanoye & Hilde Van Mieghem over Sprakeloos
Gearchiveerd: Film Fest Gent Talkies #1: Tom Lanoye & Hilde Van Mieghem over Sprakeloos
donderdag 30 mrt 2017 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
Gearchiveerd

De Krook

FFGent Talkies @ De Krook Bibliotheek

De eerste editie van Film Fest Gent Talkies vindt plaats op 30 maart: een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt.

Hilde Van Mieghem (regisseur) en Tom Lanoye (auteur) zijn onze eerste gasten en vertellen je alles over de verfilming van 'Sprakeloos'. Patrick Duynslaegher, artistiek directeur van Film Fest Gent, ontvangt ook vaste panelleden Britt Valkenborghs (digital storyteller), Ben Van Alboom (chef cultuur De Morgen) en Steven Tuffin (hoofdredacteur Vertigo). Ze gaan samen in discussie over de films die je deze maand moet gezien hebben ('Grave', 'The Lost City of Z', 'Beauty and the Beast'). Kortom: het vaste rendez-vous voor al wie wil kunnen meepraten over film en gepassioneerde film-en cultuurliefhebbers aan het woord wil horen en zien.

FFG Talkies wordt het vaste rendez-vous voor al wie wil kunnen meepraten over film en gepassioneerde film-en cultuurliefhebbers aan het woord wil horen en zien.


De Krook
De nieuwe Bibliotheek De Krook opende op 10 maart en deelt het gebouw met andere ‘Krookbewoners’ zoals Universiteit Gent, imec, Vormingplus en digitaal.talent@gent. De bibcollectie van zo’n 400.000 boeken, cd’s, dvd’s en andere materialen is het hart van De Krook. Daarnaast gaat er veel aandacht naar technologie: een uitgebreid digitaal aanbod, leestips op maat en een handige app. Bibliotheek De Krook wil een breed cultuurhuis zijn: een plek voor lezingen en debatten.

Film Fest Gent Talkies: eerste editie donderdag 30 maart in het Krookcafé van 19:30 tot 20:30 uur; nabespreking tot 21:00 uur.
Adres: Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent

Volgende edities: donderdag 27 april, donderdag 1 juni en donderdag 6 juli.

De entree voor de eerste FFGent Talkies is gratis: wil je zeker zijn van een zitje, reserveer er dan een via de button hiernaast!

De Krook

Gerelateerd media

Online communicatie door Wisefools