World soundtrack awards
 
Film Fest Gent On Tour: Piranhas
Gearchiveerd: Film Fest Gent On Tour: Piranhas
dinsdag 17 sep 2019 - 20:00
On Tour
Gearchiveerd

Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Op 17 september presenteren we ‘Piranhas’ van Claudio Giovannesi op tien locaties in Vlaanderen en Brussel.

'Piranhas' is een onflatteuze maffiafilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Roberto Saviano, de al jaren door de maffia bedreigde schrijver van de uitmuntende tv-serie ‘Gomorra’. Bovendien staat deze film ook op het officiële programma van Film Fest Gent 2019 in oktober. 

Regisseur Claudio Giovannesi won met 'Piranhas' op de jongste Berlinale samen met scenarist Maurizio Braucci en schrijver Roberto Saviono de Zilveren Beer voor beste scenario. 

‘Piranhas’ volgt een groep minderjarige patsertjes die de criminele ladder in sneltempo beklimmen. Giovannesi, die als regisseur ook aan ‘Gomorra’ meewerkte, bevolkt de cast met onervaren Napolitanen, en parkeert de film naast genreklassiekers als ‘Cidade de deus’ en ‘Mean Streets’. IJzingwekkend, zelfs voor wie al drie seizoenen van ‘Gomorra’ achter de kiezen heeft.

 

Tickets verkrijgbaar in de deelnemende locaties:

Film Fest Golden Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart. 

Film Fest Gent On Tour: Piranhas
Online communicatie door Wisefools